Specificera sökning

STORLEK
- m2
HYRA OCH/ELLER KÖPA
Max hyra
kr.
Max pris
kr.
Typ av bostad

Vi demokratiserar tillgången till bostadsmarknaden!

Bostadsdeal.se är sammanhängande med Bostadsfinder.se, och är en av Sveriges största och mest nytänkande sökmotorer för bostäder. På Bostadsdeal.se kan du söka efter nästan alla lediga bostäder i Sverige, och på Bostadsfinder.se kan du söka efter nästan alla bostadssökande som finns på marknaden.

Visionen med Bostadsdeal.se och Bostadsfinder.se är att demokratisera svenskarnas tillgång på bostadsmarknaden, så att alla får tillgång till hela utbudet, och därmed får lika möjligheter för att agera på bostadsmarknaden. Vi vill lyfta upp och visa hela marknadens utbud, och därmed bekämpa de som erbjuder lediga bostäder i det dolda.

Så demokratiserar vi tillgången till bostadsmarknaden!
1: Vi samlar in nästan alla bostäder på marknaden och ger våra bostadssökare besked, så snart det kommer en ny bostad på marknaden.
2: Vi samlar in nästan alla bostadssökande på marknaden och ger våra hyresvärdar/säljare besked så snart det kommer en ny bostadssökande på marknaden.
3: Därmed får våra användare lika stor insikt och därmed lika möjligheter för att reagera på ny vetskap om bostadsmarknaden.

Så samlar vi in lediga bostäder!
1: Bostäderna läggs antingen upp direkt av hyresvärden eller säljaren på Bostadsdeal.se
2: Hyresvärdarna/säljarna ber oss om att crawla deras bostäder så de marknadsförs på Bostadsdeal.se
3: Därutöver screenar våra intelligenta robotar nätet efter lediga bostäder. Här tar vi med alla bostäder från källor som vi uppfattar som lödiga, dvs där bostäderna är uppdaterade. Som en tjänst för våra Guldanvändare tar vi, i mindre omfattning, med bostäder från betalningsportaler för hyresbostäder om vi värderar att den vederbörande bostaden endast ligger på denna portal. Det förmedlas extremt tydligt till våra användare som inte är Guldanvändare, samt för de som är Guldanvändarna, om en given annons länkar vidare till en annan betalningsportal.

Så säkrar vi att bostäderna är uppdaterade och äkta!
Det är inte möjligt att säkra att alla bostadsannonser är 100 procent uppdaterade då man inte kan uppdatera precis i den sekund som en hyres- eller försäljningskontrakt ingås. Dock lägger vi ner extremt mycket arbete på att säkra att annonserna är så äkta och så uppdaterade som möjligt, häribland:

1: Alla annonser som uppdateras direkt av användare är omfattade av vårt genomgripande anti-bedrägeri-program, som gör det närmast omöjligt att upprätta falska annonser. Tryck här om du vill läsa om hur vi kvalitetskontrollerar våra bostadsannonser.
2: Våra intelligenta robotar läser av nätet 7 gånger dagligen för att hitta nya annonser samt för att uppdatera existerande annonser. Våra robotar kollar konkret de hemsidor varifrån informationen hämtas, för att ändringar och uppdateringar så snabbt som möjligt ska synas på Bostadsdeal.se
3: Om en av våra användare trots detta hittar en annons som inte är uppdaterad får de en ersättning i form av en veckas gratis tillgång som Guldanvändare för besväret.

Nöjdhet och säkerhet!
1: Om du uppdaterar dig till Guldanvändare och därefter inte är nöjd med produkten kan du i nästan alla tillfällen göra vår generella nöjshetsgaranti gällande.
2: Vi är mycket proaktiva i förhållande till att informera allmänheten och våra användare om de faror som lurar när man är bostadssökande. Vi har exempelvis utvecklat en hel informationsportal, Hyrasäkert.se, om faran att bli bedragen av utländska IT-kriminella.

Om du har ett förslag för ändring eller andra frågor, kontakta oss då på support@bostadsdeal.se - så svarar vi snabbt tillbaka.