Vi demokratiserar tillgången till bostadsmarknaden!

Bostadsdeal.se är en sökmotor som samlar - aggregerar - lediga bostäder i Sverige, så att du som bostadssökande kan hålla dig orienterad om bostadsmarknaden via Bostadsdeal.se. Du som bostadssökande behöver därmed inte konstant hålla koll på många hundratals olika hemsidor, vilket är nästan omöjligt och dessutom extremt tidskrävande. 

Bostadsdeal.se
 är en helt automatisk marknadsplattform, där användare kan lägga upp användargenererat innehåll i form av bostäder eller bostadssökarannonser, där användare kan komma i direkt kontakt med varandra och där användare får tillgång till relevanta sökresultat i form av bostäder eller bostadssökande.

Bostadsdeal.se demokratiserar tillgången till bostadsmarkanden
Det är bostadsbrist på många ställen runt om i Sverige, främst i de större städerna. Där är t.ex. bra och billiga hyresbostäder väldigt eftertraktade. Genom att erbjuda alla samma förutsättningar att få information om de bostäder som erbjuds leder det till en utjämning av förutsättningarna för att hitta en ledig bostad.

Så samlar Bostadsdeal.se in vetskap om lediga bostäder
Bostäderna på Bostadsdeal.se kommer frå tre olika källor:
1: Bostaden läggs upp direkt av hyresvärden eller säljaren själv.
2: Hyresvärdarna eller säljarna ber oss om att säkra att det är en uppdaterad version av deras lediga bostäder på Bostadsdeal.se. Detta görs genom att våra robotar läser av hyresvärdens eller säljarens hemsida flera gånger dagligen.
3: Våra automatiska robotar läser av internet efter lediga bostäder som inte redan finns i Bostadsdeal.se´s sökmotor. Här tar vi med alla bostäder från källor som vi uppfattar som riktiga, dvs där informationen är uppdaterad. Som en tjänst för våra Guldanvändare presenterar vi, i mindre omfattning, bostäder från betalningsportaler för hyresbostäder om vi värderar att den vederbörande bostaden endast ligger på denna portal. Det anges tydligt till våra användare om en given annons länkar vidare till en annan betalningsportal, och om det krävs att användaren hänvisas till en betalningsportal för att ta del av en sådan annons i dess helhet.

Vanlig användare och Guldanvändare
Som vanlig användare kan du i stor utsträckning använda Bostadsdeal.se utan kostnad. Om du vill använda Bostadsdeal.se´s tjänst fullt ut kan du uppgradera dig till Guldanvändare, som är en abonnemangsbaserad tillgång som fortlöper tills du stoppar den. Som Guldanvändare blir din profil och användning optimerad på en rad olika sätt. Exempelvis får du som bostadssökande Guldanvändare full tillgång till de samlade bostäderna, du får full tillgång till vår notifikations-tjänst, som bl.a. ger dig besked om nya bostäder direkt via mail. Därutöver får du en bostadssökarannons som blir kvalitetsstämplad och placerad överst i sökresultaten, vilket gör att du är bland de första som hyresvärdarna/säljarna ser när de söker efter bostadssökande.  

Kvalitetsfilter
Det är inte möjligt att säkerställa att bostadsannonserna är 100 procent uppdaterade. Vi arbetar dock hela tiden på att säkra att en så stor del som möjligt av annonserna är så korrekta och uppdaterade som möjligt. Tryck här om du vill läsa om hur vi kvalitetskontrollerar bostadsannonser.

Miljö!
Bostadsdeal.se är CO2-neutralt - läs mer...

Nöjdhet och säkerhet!
1: Om du uppdaterar dig till Guldanvändare och därefter inte är nöjd med produkten kan du åberopa vår generella nöjshetsgaranti.
2: Vi tycker att det är viktigt att informera allmänheten och våra användare om de faror som lurar när man är bostadssökande. Vi har exempelvis utvecklat en hel informationsportal, Hyrasäkert.se, om riskerna kring att bli bedragen av internationella IT-kriminella - en problemställning som vi också har uppmanat polisen att stävja.

Adress:
Bostadsdeal.se: Rentbuyestate.com Sweden ApS, Mynstersvej, 1827 Frederiksberg C, Danmark

Om du har ett förslag för ändring eller andra frågor, kontakta oss då på support@bostadsdeal.se - så svarar vi snabbt tillbaka.