Specificera sökning
STORLEK
- m2
HYRA OCH/ELLER KÖPA
Max hyra
kr.
Max pris
kr.
Typ av bostad

Vi demokratiserar tillgången till bostadsmarknaden!

Bostadsdeal.se är en av Sveriges största och mest nytänkande sökmotorer för bostäder samt bostadssökande. På Bostadsdeal.se kan du söka bland nästan alla lediga bostäder samt bostadssökande i Sverige.

Visionen med Bostadsdeal.se är att demokratisera svenskarnas tillgång på bostadsmarknaden, så att alla får tillgång till hela utbudet, och därmed får lika möjligheter för att agera på bostadsmarknaden. Vi vill lyfta upp och visa hela marknadens utbud, och därmed bekämpa de som erbjuder lediga bostäder i det dolda.

Så demokratiserar vi tillgången till bostadsmarknaden!
1: Vi samlar in nästan alla bostäder på marknaden och ger våra bostadssökare besked, så snart det kommer en ny bostad på marknaden.
2: Vi samlar in nästan alla bostadssökande på marknaden och ger våra hyresvärdar/säljare besked så snart det kommer en ny bostadssökande på marknaden.
3: Därmed får våra användare lika stor insikt och därmed lika möjligheter för att reagera på ny vetskap om bostadsmarknaden.

Så samlar vi in lediga bostäder!
1: Bostäderna läggs antingen upp direkt av hyresvärden eller säljaren på Bostadsdeal.se
2: Hyresvärdarna/säljarna ber oss om att crawla deras bostäder så de marknadsförs på Bostadsdeal.se
3: Därutöver screenar våra intelligenta robotar nätet efter lediga bostäder. Här tar vi med alla bostäder från källor som vi uppfattar som lödiga, dvs där bostäderna är uppdaterade. Som en tjänst för våra Guldanvändare tar vi, i mindre omfattning, med bostäder från betalningsportaler för hyresbostäder om vi värderar att den vederbörande bostaden endast ligger på denna portal. Det förmedlas extremt tydligt till våra användare som inte är Guldanvändare, samt för de som är Guldanvändarna, om en given annons länkar vidare till en annan betalningsportal.

Kvalitetsfilter
Det är inte möjligt att säkra att bostadsannonserna är 100 procent uppdaterade, då man inte kan uppdatera i den sekund som ett hyres- eller försäljningskontrakt ingås. Vi arbetar dock hela tiden på att säkra att en så stor del som möjligt av annonserna är så äkta och så uppdaterade som möjligt. Tryck här om du vill läsa om hur vi kvalitetskontrollerar våra bostadsannonser.

Miljö!
Bostadsdeal.se är CO2-neutralt - läs mer...

Nöjdhet och säkerhet!
1: Om du uppdaterar dig till Guldanvändare och därefter inte är nöjd med produkten kan du i nästan alla tillfällen göra vår generella nöjshetsgaranti gällande.
2: Vi är mycket proaktiva i förhållande till att informera allmänheten och våra användare om de faror som lurar när man är bostadssökande. Vi har exempelvis utvecklat en hel informationsportal, Hyrasäkert.se, om faran att bli bedragen av internationella IT-kriminella - en problemställning som vi också har uppmanat polisen till att lösa.

Om du har ett förslag för ändring eller andra frågor, kontakta oss då på support@bostadsdeal.se - så svarar vi snabbt tillbaka.