Rapportera

Bostadsrätt till salu, Gotland, Visby, Byrumsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1820317
  • Bostadsrätt
  • 67 m2
  • 2
  • 1 850 000 kronor
  • 3 713 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Bertwig Fastighetsförmedling AB
Hjalmar Bertwig
Telefon: 0722-113300
hjalmar@bertwig.se

Stor 2a i Södercentrum

På populära och omtyckta Södercentrum finner ni denna rymliga och välplanerade tvåa en trappa upp som nås via trappa eller hiss. Förutom en attraktiv planlösning och fräscha ytskikt erbjuder denna bostad ett ljust och fräscht kök med goda förvaringsmöjligheter och praktiska arbetsytor samt matplats invid fönster samt trevlig utsikt mot innergården. Stort vardagsrum med naturligt ljusinsläpp samt plats för både soffgrupp och matgrupp. Det väl tilltagna sovrummet har garderobsvägg med gott om förvaring bakom skjutdörrar. Nyrenoverat helkaklat badrum från 2014 med både dusch och jacuzzi. I lägenheten finns även ett invändigt förråd med tvättpelare.

I avgiften ingår parkering i garaget, p-tillstånd på Ekens p-plats samt Telia Triple Play. Ett bekvämt boende i en stabil och välskött förening där du även har tillgång till källarförråd, cykelförråd, tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, motionslokal samt samlingslokal med pentry.

Mycket centralt men lugnt läge med restauranger en trappa ner, ICA Atterdags rakt över gatan och gångavstånd till hamnen, kommunikationer samt Visby innerstad och allt som erbjuds där.

Varmt välkommen på visning!

Denna bostad ligger i Gotland - klicka här för mer info...