Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Gärdet/Djurgården, Hedinsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
  • 2194063
  • Bostadsrätt
  • 144 m2
  • 4
  • 16 900 000 kronor
  • 6 577 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Som förstagångsköpare betalar du 15 kr. för den första dagen och därefter 150 kr. per 7 dagar i ett löpande abonnemang. Det är ingen bindningstid utöver den pågående abonnemangsperioden. Läs mer...

144 m2 lägenhet till salu i Stockholm Gärdet/Djurgården

InteriörMed högt läge i vacker funktionalistisk fastighet alldeles invid Tessinparken med närhet till Karlaplan, ges chans till denna generösa och ljusa familjevåning om 144 kvadratmeter i två väderstreck med två tilltagna, soliga balkonger och fungerande eldstad. Här ges en stor social planlösning med genomgående bevarade attribut, tilltagen takhöjd, fiskbensparkett, vackra fönsterpartier och två separata ingångar. Mycket välskött förening med god ekonomi. Våningen ger möjlighet att skapa 5 rok, se alternativ planritning.
Avhängningsvänlig och rymlig hall med garderober och gästtoalett välkomnar och leder vidare in till sällskapsdelen. Sällskapsrummet vetter med högt läge mot Kallskärsgatan med fantastiskt ljusinsläpp från fönsterpartier, och utgång till balkong i sydväst med utsikt mot Kallskärsgatan och Tessinparken. Sällskapsrummet ger plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang och delas naturligt av genom stämningsfull eldstad med utanpåliggande murstock. Balkongen vetter mot Kallskärsgatan i sydväst med sol hela dagen fram till kväll med grönskande utsikt över Tessinparken med plats för möblemang.
Genomgående från sällskapsdelen nås våningens rymliga och sociala kök i öppen planlösning till matplats med utgång till våningens andra möblerbara balkong. Köket får ett stort ljusflöde och går i vit färgskala som ramas in av bänkskiva i mörkt träslag med köksö placerad i mitten. Goda arbets- och förvaringsytor, fullt maskinellt utrustat med stor kyl/frys, ugn med ångfunktion, ugn med mikrovågsugn, spishäll, fläkt och diskmaskin från exklusiva Miele samt praktisk avfallskvarn. Matplatsen inrymmer stort möblemang för 12-15 personer. Balkongen vetter i nordöst med trivsam morgonsol och grönskande utsikt över Tessinparken och föreningens baksida.
Rogivande master bedroom och våningens andra sovrum är separat avskiljt mot Kallskärsgatan med inre halldel där både tvättpelare, rymlig klädförvaring och badrum är placerat. Master bedroom har två tilltagna fönsterpartier, platsbyggda garderober längs vägg och ger yta för stor dubbelsäng med möblemang. Det andra sovrummet inrymmer säng med möblemang. Badrum går i modern känsla, helkaklat i grått med badkar/dusch, dubbla handfat på vit kommod med spegelskåp ovanför. Vägghängd WC-stol, kromad handdukstork, golvvärme och spotlights i tak.
Våningens tredje sovrum är placerat invid kök och vetter mot föreningens grönskande baksida med separat entrédörr som tidigare varit köksingång. FöreningBostadsrättsföreningen Reveljen 1 & 11 är en välskött s.k. äkta förening som förvärvade fastigheten under 1993 med tillhörande mark. Föreningen upplåter 83 lägenheter med bostadsrätt samt innehar 1 lägenhet med hyresrätt (dolt kapital) samt 2 lokaler med hyresrätt. Den totala lägenhetsytan uppgår till 6.034 kvm. Föreningen sträcker sig mellan adresserna [xxxxx] 11, Kallskärsgatan 3 & 5. Juridisk person accepteras ej medlemskap. Överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp tas ut samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt två tvättstugor och cykel/barnvagnsrum som nås praktiskt.
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt IP telefoni. Fibernät finns installerat som levereras av Ownit.
Till lägenheten disponeras två förråd varav ett på vind och ett i källarplan. Fastighet Vacker funktionalistisk fastighet ritat av Albin Stark som stod färdigställd under 1935. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;
1993 - Stambyte och elstigar
2008 - Renovering och godkännande av rökkanaler
2011 - Målning av entréer
2012 - Målning av trapphus
2014 - Uppgradering av hissar
2015 - Tak och fönsterrenovering
2017 - Stamspolning
2018 - Renovering av hissLäs mer

Detta är ett sökresultat. Klicka dig vidare till den externa webbplatsen för att få mer information om bostaden

FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Som förstagångsköpare betalar du 15 kr. för den första dagen och därefter 150 kr. per 7 dagar i ett löpande abonnemang. Det är ingen bindningstid utöver den pågående abonnemangsperioden. Läs mer...
Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.