Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Gärdet/Djurgården, Oxenstiernsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1879678
  • Bostadsrätt
  • 65 m2
  • 3
  • 6 295 000 kronor
  • 1 820 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

65 m2 lägenhet till salu i Stockholm Gärdet/Djurgården

InteriörMed milsvid utsikt över Gärdesfältet och Kaknästornet högst upp på våning sex återfinns denna välskapta, stämningsfulla och ljusa lägenhet med balkong i fastighet som kännetecknas av klassisk folkhemsarkitektur med vackra attribut. Här ges en välplanerad disposition i öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum med utmärkta förvaringsutrymmen, tilltagna fönster, magnifik öppen spis samt balkong i rakt österläge för Östermalms bästa morgonsol.

Avhängningsvänlig och möblerbar hall välkomnar med generös yta där vacker kalksten beklär golv med golvvärme och infällda spotlights i tak. Här ges praktisk förvaring från klädkammare och skåp. Vidare leds du förbi det stora sovrummet och badrum in till sällskapsrum i öppen planlösning till kök med utgång till balkong. Här ges tilltaget fönsterparti och glasad balkongdörr samt en magnifik öppen spis placerad i hörn och parkettgolv i klassiskt holländskt rutmönster som är ett kännetecken för 50-talet. Rummet ger plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang och matplats åt 6-8 personer. Längs vägg löper kök i modern känsla med vita släta luckor som ramas in av vacker bänkskiva i marmor. Fullt maskinellt utrustat med ugn från Miele, spishäll, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Balkongen är i rakt österläge som ger en av Östermalms bästa utsikt och morgonsol mot Gärdesfältet, Kaknästornet och Djurgården med plats för möblemang.
Det stora rogivande sovrummet nås från hall med fönster mot Oxenstiernsgatan som ger fint ljusinsläpp. God yta för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang ges samt två generösa platsbyggda garderober som löper längs vägg. Lägenhetens andra sovrum nås via sällskapsrum och har ett tilltaget fönsterparti samt garderob med vita släta luckor. Rummet ger plats för säng med möblemang. Badrummet är placerat i hall, modernt och påkostat med hotellkänsla. Stor duschyta med takdusch i kromat utförande, helkaklat i vacker marmor som även beklär hela golvet. Handfat med kromade detaljer och belyst spegel, vägghängd WC-stol, tvättpelare med förvaring ovanpå. Infällda spotlights i tak samt golvvärme. FöreningBrf Egna Hem är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening med låg belåning som förvärvade fastigheten 1954 med tillhörande mark. Föreningen upplåter 20 lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta av 1.679 kvm samt innehar 3 lokaler med hyresrätt om en yta av 681 kvm. Under 2020 kommer en av lokalerna att konverteras till bostadsrätt. I avgiften ingår värme, vatten samt grundutbud av kabel-TV. Fastigheten är ansluten till ComHem som både levererar kabel-TV samt bredband. Överlåtelseavgift debiteras om 1.182 kr samt pantsättningsavgift om 473 kr.
Till lägenheten disponeras förråd på vind samt i källare. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga, cykel/barnvagnsrum samt innergård med utemöblemang och grillmöjlighet sommartid. Fastighet Fastigheten stod färdigställd 1955. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;
2015 - Fönsterbyte
2014 - Relining av stammar
2014 - Ommålning av cykel och barnvagnsrum
2010/2011 - Renovering av lokaler
2008 - Ommålning av tak
2007 - Fasadputsning
Under 2020 kommer en av föreningens lokaler konverteras till bostadsrätt. Intäkterna från detta kommer sedan att gå till trapphusrenovering. Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.