Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Gärdet/Djurgården, Oxenstiernsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
  • 2139462
  • Bostadsrätt
  • 49 m2
  • 2
  • 4 450 000 kronor
  • 577 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
När du har upprättat dig som användare kan du gratis bli länkad vidare till originalkällan för denna annons. Läs mer om hur vår tjänst fungerar...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

49 m2 lägenhet till salu i Stockholm Gärdet/Djurgården

InteriörMed grönt läge högt upp i huset finns denna exceptionellt ljusa och välplanerade lägenhet. Under de senaste åren har bostaden genomgått en förädling där varje kvadratcentimeter har fått kärlek. Utanför dörren har du Gärdesfälten och Djurgården, perfekt för dig som älskar natur, vill ta en promenad eller löptur. Kort promenad över fältet finns ett välutrustast utomhusgym samt SATS.
Bakom dörren möts vi av en ljus och inbjudande hall där vi har plats för avhängning likväl som platsbyggd garderob. Köket är påkostat med modern standard. Köket är placerat i öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet, med sitt stora fönsterparti, bidrar till en trivsam känsla och ger plats för såväl soffparti som matgrupp. Bostadens sovrum skiljs av med glasparti och inrymmer dubbelsäng samt förvaring. Badrummet är i fint skick och utrustat med allt som önskas inklusive tvättmaskin.
Attraktivt läge mellan Gustav Adolfsparken och Djurgården med närhet till såväl grönskande Gärdet som storstadens puls. Garnisonen ligger en kort promenad bort där vi finner både matbutik, restaurang och träningscenter. Underbar takterrass finns att disponeras av medlemmar i föreningen samt trevlig innergård med grill och möbler.FöreningMycket välskött och stabil förening som besitter större kapital i egen kassa än långfristiga skulder. Brf Rekryten 9 är en välskött förening med mycket god ekonomi. Låg belåning på ca 3 000 kr/kvm. Föreningen har en hyresrätt som ses som en dold tillgång om ca 8 Mkr. Det finns i dagsläget inga beslut om avgiftsändringar. (Kontrollerat med styrelse 2020-09-22)
En äkta förening som äger marken för huset men har servitut med Djurgårdsförvaltningen för gården gemensamt med fastigheterna Rekryten 1-10. Föreningen består av 23 bostadsrätter. Fastigheten uppfördes 1955. Föreningen blev aktiv år 2000.
Com Hems basutbud ingår i avgiften, fiber tillkommer med 220 kr obligatoriskt tillägg per månad.
Delat ägande godkänns. Juridisk person godkänns inte.FastighetVacker fastighet på Östermalm. Gemensam tvättstuga finns i källaren. Föreningen delar bakgård med närliggande föreningar som även denna är mycket välskött. Föreningen arbetar ständigt med förbättrande åtgärder och vi lägger historiskt en halv miljon om året på fastighetsförbättrande åtgärder. I år prioriterar föreningen de gårdsarbeten som skall göras gemensamt med de övriga fastigheterna som rundar gården. I övrigt följer föreningen en underhållsplan som togs i kraft 2014. (Kontrollerat med styrelse 20-09-22)
Tidigare genomförda renoveringar i urval:
2019 Ommålning av trapphus samt slip av marmorgolv i post och trapphus, beställning av ny entréport mot Oxenstiernsgatan.
2019 Fönsterbyte
2018 Byte av fjärrvärmecentral
2017 Fasadrenovering
2017 Relining
2015 Indragning 3-fas el
2014 LED-belysning i gemensamma utrymmen
2014 Ny värmeväxlaranläggning
2013 Värmeslingor i stuprör samt hängrännor
2013 Hiss
2013 OVK
2012 Spolning av stammar
2010 Takrenovering
2007 Nytt ventilationsaggregatLäs mer

FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
När du har upprättat dig som användare kan du gratis bli länkad vidare till originalkällan för denna annons. Läs mer om hur vår tjänst fungerar...
Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.