Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Gärdet/Djurgården, Smedsbacksgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1885170
  • Bostadsrätt
  • 24 m2
  • 1
  • 2 395 000 kronor
  • 1 273 Kronor

24 m2 lägenhet till salu i Stockholm Gärdet/Djurgården

InteriörVarmt välkommen till Gärdets finaste 1:a om 24 kvm! Med attribut som balkong i västligt läge, marmorgolv och skuldfri förening. Belägen i högt fritt läge på 3 av 4 trappor. Planlösningen passar perfekt för den som gillar att bjuda över vänner och familj och balkongen bjuder (under årets bättre månader) på sol från lunch till kväll. Det här är lägenheten för dig som vill ha det lilla extra och dessutom 2 min till tunnelbanan!
I hallen möts du av ett vackert golv i marmor i ljus ton och tapeter från Svenskt Tenn. Hallen har en rymlig djup garderob från byggåret och en säkerhetsdörr.
Ljust kaklat rymligt badrum utrustat med handfat, dusch, wc-sits och handdukstork.
Rum med en vacker fiskbensparkett, här får du enkelt plats med säng, soffgrupp och matmöbel. Balkongen ligger i västligt läge med sol hela em och kväll.
Kök i ljus fin färg med fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Utrustat med kyl med frysfack, en fin hylla från Norrgavel, diskho och gasspis med varmluftsugn.
Stabil förening med mycket god ekonomi som nyligen sänkt avgiften med 5% och är skuldfri! Föreningen har utöver god ekonomi en härlig takterrass där du kan avnjuta sköna sommardagar! Härifrån har man milsvida utsikt över Värtahamnen, Lidingö, Stockholms inlopp samt Ladugårdsgärdet.
Belägen på mysiga Smedsbacksgatan, med tunnelbana-nedgång (station: Gärdet) runt knuten på huset. Det finns en ICA-butik belägen 100 meter bort och ner för backen finns Gärdesfälten och strax därefter härliga Djurgården. Varmt välkommen att bo riktigt bra! Föreningen Fastigheten uppfördes i funkisstil år 1938. Brf Ordonnansen 4 är en äkta förening som förvärvade fastigheten år 1990. Föreningen äger marken och består av 36 lägenheter (varav en är hyreslägenhet). Välskött fastighet med de stora renoveringarna gjorda och framför porten välkomnas man av en vacker plantering med plommonträd och rosor.
Per balansdagen 2018-12-31 fanns nästan 3 miljoner kronor på banken. Avgiften sänktes med 5% våren 2019. Inga avgiftshöjningar planerade. för mer info besök gärna www.brfordonnansen4.se eller kontakta mäklaren Lovisa Hidesten.
I månadsavgiften ingår värme, VA samt basutbudet av TV-kanaler från ComHem. Bredband kan beställas hos ComHem. Fiber finns installerat.
Gemensamma utrymmen är tvättstuga och cykelförråd. Det finns även en bokningsbar takterrass med loungemöbler, elgrill och infravärme.
Fastighetsskötsel och städning sköts av externa företag och samtliga lägenheter är försedda med säkerhetsdörrar.
Tvättstugan är utrustad med 2 st tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, mangel och mattvättho.
Varje lägenhet har separat 3-fas huvudledning från el-nischen i källaren till lägenhetens gruppcentral. Kapacitet finns för el-spis, men bostadsrättshavaren måste själv dra el-ledningen från gruppcentralen till köket om man vill byta från gas- till elspis.
Föreningen betalar inte för några extra kanaler utöver de som kabel-TV operatören är skyldig att tillhandahålla enligt lag, det s. k. Basutbudet.
Frånluftsventilation genom en fläkt på vinden för alla lägenheter i huset. Endast kolfilterfläkt är tillåten i köket.
Föreningen disponerar inte några garageplatser eller utomhusplatser. Det återstår parkering på gatan eller att hyra en plats i ett parkeringsgarage. Den som är folkbokförd i stadsdelen kan ansöka om boendeparkering hos Stockholm Stad (Trafikkontoret, tel 08-508 272 00). Tillståndet är gratis, boendeparkering på 30 dagar kostar när detta skrivs 1100 kr, alternativt 75 kr/dygn. Ansökan kan göras på Stockholm Stads hemsida, www.stockholm.se/boendep.
Stockholms Stads Parkering AB, tel. 08-772 296 00 hyr ut parkeringsplatser i flerbilsgarage i närområdet.Fastigheten Enligt föreningens underhållsplan är inga större renoveringar planerade för de närmaste åren.

Gjorda renoveringar
2019: Externt sopskåp installerades.
2018: Ny stenläggning fram till porten.
2016: Byte av från-luftfläkt. Installation av fiber.
2015: Obligatorisk ventilationskontroll (OVK)
2014: Nya fönster och balkongdörrar
2012: Säkerhetsdörrar
2004 – 2006: Stambyte. Nya elstigar, 3-fas indraget i fastighetenLäs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.