Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Innerstad, David Bagares Gata

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
  • 2158059
  • Bostadsrätt
  • 61 m2
  • 2
  • Ej angivet
  • 3 225 Kronor

61 m2 lägenhet till salu i Stockholm Innerstad

InteriörVälkommen till denna smakfulla tvårummare där inget är lämnat åt slumpen! Exklusiva materialval och praktiska lösningar genomsyrar hela bostaden. Här bor du i en oas mitt i city med både Humlegården och Stureplan runt hörnet. Lugnt och ostört läge med alla fönster mot gård. Optimalt planerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum. Balkong i sydvästläge som vetter mot stillsam gård. Genomgående exklusivt bambugolv och inbyggda högtalare i samtliga rum. Solid och välskött förening med många av de stora renoveringarna bakom sig och låg skuldsättning per kvm!

Innanför betryggande säkerhetsdörr nås välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Välplanerat Puustelli-kök i sobra färger, bra arbetsytor och exemplarisk förvaring. Här finns all önskvärd maskinell utrustning såsom kyl, frys, ugn, diskmaskin, spishäll, fläkt och en vinkyl som höjer lyx-faktorn. Bänkskiva i sten och ett platsbyggt barbord som går att skjuta in i köksön. Köket öppnar upp mot lägenhetens generösa sällskapsrum med gott om utrymme för såväl matplats som soffmöblemang med tillhörande bord. Harmoniskt och luftigt sovrum med fritt läge och vacker vy över närliggande takåsar. Här finns given plats för dubbelsäng och sängbord, bra förvaring i garderober med skjutdörrar. Helkaklat badrum med golvvärme, regndusch, tvättställ med kommod, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och wc. Tekniskt fläckfritt utrustad lägenhet med säkerhetslarm, exklusiva spotlights från Lirio by Philips samt dimbara strömbrytare med touchfunktion i alla rum förutom i badrum.
Larm från Verisure finns installerat i bostaden.
Goda kommunikationer i form av innerstadsbussar och promenadavstånd till Stureplan och tunnelbana Östermalmstorg såväl som Hötorget. Närmare till allt kan du inte bo, och ändå bo på en lugn adress med ostört läge på otrafikerad gata. FöreningBRF Vätan 20 är en äkta förening som förvärvade fastigheten med tomträtt 2001. I föreningen finns totalt 40 st. lägenheter som upplåts med bostadsrätt, 2 st. som upplåts med hyresrätt samt 2 st. lokaler. Juridisk person accepteras inte. Delat ägande godkänns. Till lägenheten hör ett källarförråd. Kabel-TV och bredband levereras via ComHem. Obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 205 kr för bredband och kabel-tv samt 50 kr för balkongfond.
Solid och mycket välskött bostadsrättsförening med ca 1.410 kr/lån/kvm, enligt ÅR 2019. Inga beslutade avgiftsförändringar (Kontrollerat med styrelse 2020-09-21).
FastighetPå föreningens mark finns ett flerbostadshus med adress David Bagares gata 12, som byggdes år 1928. Total boyta är 2251kvm och lokalyta 321 kvm. Föreningens medlemmer disponerar gemensamhetsutrymmen i form av två stycken innergårdar med utemöbler och grill, tvättstuga (belägen i källaren) och cykelparkering på gården.

Urval av genomförda renoveringar;
2018 Stamspolning

2012-2013 Renoverades trapphuset

2011 Installerades nya tvättmaskiner

2010 Stamspolning

2008 Byttes stam-och radiatorventiler, nytt gårdsbjälklag sattes och ny undercentral installerades

2005 Renoverades taket, fasaden putsades om och samtliga fönster målades

2003-2004 Byttes el-stigare, vinden exploaterades samt ny hiss installerades

1991-1992 Byttes samtliga V/A-stammar i kök och badrum.
Föreningen har en pågående renovering av en lokal i fastigheten som stått tom i många år men kommer att hyras ut när den är klar, runt årsskiftet 2020/2021. Denna lokal kommer generera ca 900 tkr i intäkter till föreningen per år.Läs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.