Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Kungsholmen, Parmmätargatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
  • 2155460
  • Bostadsrätt
  • 20 m2
  • 1
  • 2 195 000 kronor
  • 1 506 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Som förstagångsköpare betalar du 15 kr. för den första dagen och därefter 150 kr. per 7 dagar i ett löpande abonnemang. Det är ingen bindningstid utöver den pågående abonnemangsperioden. Läs mer...

20 m2 lägenhet till salu i Stockholm Kungsholmen

InteriörHär bor du i en charmig och välplanerad etta på en av Kungsholmens bästa adresser. Bakom den betryggande säkerhetsdörren möts du av en rymlig hall med tre väggskåp som tar hand om förvaringsbehov. Allrum med fungerande kakelugn och utrymme för mindre matplats och soffgrupp. Praktiskt sovloft där det nu är en 1.05 cm bred säng. Kök i separat rum som är utrustat med kyl och frysfack, mikro och handfat. Separat WC renoverad -07 med klinkergolv, målade väggar, handfat och platsbyggda hyllor. Separat dusch med våtrumsmatta och våttapet. Bostaden är belägen i en otroligt välskött fastighet med bara någon minuts promenad till Rådhusets tunnelbana och närhet till områdets stora restaurangutbud. Det här är lägenheten för dig som vill ha en smart planerad etta samtidigt som du bor supercentralt! Varmt välkommen!
Högst eftertraktat läge på lugn gata nära Rådhuset och Kungsholmstorg. Vid Kungsholmstorg finner du all i service i form av mataffär, banker, apotek och systembolag. För den motionssugne har du Norr Mälarstrands vackra strandpromenad i nära anslutning. Rådhuset ligger runt hörnet med goda förbindelser både med tunnelbana och buss. För den bilburne finns ett flertal parkeringsgarage i närområdet alternativt boendeparkering på närliggande gator.FöreningFöreningen bildades som bostadsförening 1923 och ombildades till bostadsrättsförening 1997. Den består av 28 bostadslägenheter samt en lokal som hyrs ut till en konstnär. Kabel-TV levereras från Comhem. Fiber från ip-only finns i huset. Varje medlem väljer (och betalar för) sin egen abonnemang.
På gården finns utemöbler och grill. Bastu samt cykel- och barnvagnsrum finns belägna i källarplan.
Föreningen har en god ekonomi och inga beslutade avgiftsförändringar finns. (Kontrollerat med styrelse 2020-10-01) FastighetFöreningen ligger i välskött fastighet anno 1912.
Föreningens utförda renoveringar i urval;
VA-stammar 1981
Takmålning 2004
Nya tvättmaskiner 2006
Säkerhetsdörrar 2007
OVK 2014
Okulkär besiktning gårdsbjälklag 2014
Ny torktumlare 2014
Brandskyddskontroll 2014
Installering av ramp 2015
Gårdsrenovering 2015
Takreparation 2017
Radonmätning 2017
Balkonger 2019
Föreningen planerar att tvätta och måla gårdshusets fasad samt laga plåttak och sätta in nya fönsterkarmar. Arbetet är planerat att på börjas i vår. (Kontrollerat med styrelse 2020-10-01)
Alla lägenheter har egen varmvattenberedare.Läs mer

Detta är ett sökresultat. Klicka dig vidare till den externa webbplatsen för att få mer information om bostaden

FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Som förstagångsköpare betalar du 15 kr. för den första dagen och därefter 150 kr. per 7 dagar i ett löpande abonnemang. Det är ingen bindningstid utöver den pågående abonnemangsperioden. Läs mer...
Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.