Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Artillerigatan

Få mer info
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1842181
  • Bostadsrätt
  • 81 m2
  • 4
  • 9 250 000 kronor
  • 3 748 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

81 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörPå eftertraktad adress med högt och fritt läge ut över Artillerigatan saluförs här denna yteffektiva, välskapta och smakfulla lägenhet i utmärkt skick med öppen planlösning och många vackra funktionalistiska attribut från byggnadsåret 1936. Här ges tilltagna fönsterpartier, öppen spis, fiskbensparkett behandlad av vitpigmenterad hårdvaxolja, underbar kolmårdsmarmor, genomgående infällda spotlights i tak och platsbyggda elementskydd som ramar in väl och ger en enhetlig känsla. Denna lägenhet är belägen högt upp och vetter åt två väderstreck med stor balkong i sydväst för många soltimmar fram till kväll med fri utsikt över innergård.
Välkomnande, möblerbar hall öppnar upp med god yta för avhängnad och förvaring längs vägg med vacker kolmårdsmarmor på golv som sträcker sig över hela hallen. Vidare leds du in till kök, matplats och sällskapsdel i öppen planlösning med fantastisk atmosfär där öppen spis och matplats för 6-8 personer är centralt placerat mellan ytorna för att skapa en naturlig övergång. Sällskapsrummet vetter mot Artillerigatan med stora fönsterpartier som ger fint ljusinsläpp och generös yta för stort möblemang som soffgrupp och bokhyllor. Köket går i modern stil i fin samklang med den funktionalistiska utformningen, väl med goda arbets -och förvaringsutrymmen samt köksö. Fullt maskinellt utrustat med integrerade vitvaror som kyl/frys, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin och induktionshäll från Siemens samt plats för tvättmaskin.
Det rogivande stora sovrummet skiljs av genom vacker skjutdörr i original från kök, här ges underbart ljusinsläpp i väst med utgång till lägenhetens stora balkong. Sovrummet är beklätt med heltäckningsmatta i ljusgrå färgskala för att skapa mjuka värden och ger plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Härifrån nås badrum, helkaklat i vitt med stora plattor på vägg och grå klinkers på golv med ljusinsläpp från fönster. Rymlig duschyta med vikbar duschvägg i klarglas och takdusch med kromad blandare. Stort handfat av betong med kommod i ljust träslag och rymligt spegelskåp ovanför samt vägghängd WC-stol. Infällda spotlights i tak, golvvärme, handdukstork och förberett med rymlig plats för tvättmaskin (Finns ingen tvättmaskin idag, fel i planskiss)
I fil till stora sovrummet är lägenhetens två andra mindre sovrum belägna, med garderob i ena rummet och fint ljusinsläpp från fönster med plats för säng och möblemang i både. Utanför sovrummen ges utökad förvaring genom god garderobsyta som löper längs vägg runt gästtoalett med luckor som harmonierar väl med kök. I hallen finner du gästtoalett, helkaklat med klinkers på golv, handfat med kommod och spegel. WC-stol samt utökad förvaring genom skåp ovanför.
Här bor du i en magnifik, yteffektiv lägenhet med alla klassiska attribut som kan efterfrågas på attraktiv adress i navet av Östermalm med närhet till Östermalmstorg, Strandvägen, Humlegårdskvarteren och Karlavägen. Artillerigatan bjuder på en mängd populära krogar och butiker som restaurang Daphnés med sin franskinspirerade meny i mysig miljö, prisbelönta Gastrologik och bakfickan Speceriet med två Michelinstjärnor och klassiska pizzeria Ciao Ciao som inte låtit någon Östermalmare gå oberörd. Förening Brf Sjöhästen 27 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som bildades 1998 och upplåter 25 lägenheter med bostadsrätt samt äger marken. Föreningen omfattar även fyra lokaler om 420 kvm som upplåts med hyresrätt varav ett garage som nyttjas till bilverkstad. Den totala lägenhetsytan uppgår till 1286 kvm. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1.162 kr som debiteras köparen samt pantsättningsavgift om 465 kr som debiteras pantsättaren. Kabel-TV och bredband levereras av Com Hem samt Ownit, fiber finns installerat. Inga planerade avgiftsändringar (kontrollerat 20/5-2020). Fastighet Vacker funktionalistisk fastighet med byggnadsår 1936. Ett urval av utförda renoveringar och underhållsarbeten;
2000/2001 - Stambyte och omdragning av el
2003 - Modernisering av hiss, byte av radioatorventiler samt ommålning av fönster utvändigt
2004 - Ommålning av balkonger
2005 - Ommålning av taket samt radonmätning
2006 - Byte av maskiner i tvättstuga
2008 - Renovering av hisskorg på insida
2009 - Renovering av port
2010 - OVK
2011 - Fiber installerat
2014 - Renovering och målning av fönster
2017 - Renovering av gårdsfasad samt balkongrenovering
Till lägenheten hör vindsförråd. Föreningen disponerar gemensamt en stor bokningsbar, möblerad takterrass i sydväst med underbar kvällssol och grillmöjlighet samt uteplats på gården med flertal stolar och bord. Tvättstuga med två tvättmaskiner, tork och mangelrum är beläget högst upp i huset. Cykelförråd i källarplan samt grovsoprum i bottenplan. Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.