Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Banérgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1849581
  • Bostadsrätt
  • 50 m2
  • 2
  • 5 495 000 kronor
  • 2 149 Kronor

50 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörHär ges chans att förvärva en synnerligen generös vindsvåning, belägen i stillsamt gårdshus med hiss. Inbjudande sällskapsytor med socialt öppen planlösning mellan kök med köksö och vardagsrum. Imponerande takhöjd som möjliggör ett trevligt loft där plats för skrivbordshörna och gott om förvaring erbjuds. Många detaljer som hör vindskaraktären till med vackert behandlade takbjälkar och fantastiskt ljusinsläpp. Ljuvligt sovrum i ostört läge. Rymligt badrum med dubbla handfat och tvättmaskin/torktumlare. Total golvyta 70kvm.
Välkomnande hall innanför betryggande säkerhetsdörr öppnar upp med gott om förvaring i dubbla garderober och infällda spotlights samt anslutning till badrum. Vidare leds du in i sällskapsdel och kök i öppen planlösning och förlänger det sociala livet där två stora fönster låter ljuset komma in. Sällskapsdelen ger plats för tilltagen soffgrupp med tillhörande möblemang. Köket går i modern känsla med vita luckor och svart stenskiva på bänk och vitt bistrokakel på vägg som ramar in väl. Här återfinns även vackra takstolar som blivit bevarade och följsamt leder ner från taket till köksbänk. Köksö är placerad i mitten och ger en naturlig övergång till matplats för 4-6 personer. Fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, spishäll, fläkt, ugn och diskmaskin. Ovanför sällskapsdel är lägenhetens loft placerat som ger en fin vy ut över sällskapsrum med stort takfönster som ger fint ljusinsläpp. Här ges god yta för såväl arbetsdel som för sittgrupp.
Det rogivande sovrummet får fint ljusinsläpp genom fönster där plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang ges. Rymlig garderob löper längs väggen bakom vita sobra luckor. Badrum nås från hall, helkaklat i vitt med ljusbeige klinker på golv. Stor duschyta med vikbara duschväggar i klarglas, dubbla handfat på svart kommod med förvaring och spegelskåp ovanför, WC-stol samt tvättmaskin med arbetsbänk under takfönster samt extra hyllplan på vägg bredvid. FöreningBrf Banér är en s.k. äkta bostadsrättsförening som bildades 1907. Föreningen har en mycket god ekonomi med de stora renoveringarna bakom sig. Föreningen består av 27 lägenheter med bostadsrätt. Kabel-TV levereras via Com Hem och bredband genom fiber via OwnIT/Telenor som ingår i månadsavgiften. Överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp, båda debiteras köparen.FastighetVacker fastighet som bebyggdes 1896-1897. Fastigheten Fanan 9 ägs och förvaltas av föreningen med en total boarea om 1984kvm. Föreningens medlemmar disponerar gemensamhetsutrymmen i form av två oerhört välskötta gårdar. Varav den främre erbjuder cykelparkering samt soprum med tidnings-, wellpapp-, plast-, metall- och glasåtervinning och den bakre en stenbelagd, mycket påkostad sittgrupp.
Urval av genomförda renoveringar;
2019 Ny hiss i gårdshus
2016 Installation av fiber
2015/16 Renovering av trapphus
2015 Installation av Bergvärme
2015 Fönsterrenovering
2015 Installation av säkerhetsdörrar
2015 Elstambyte
2012 Renovering av hissar (gat- & gårdshus)
2011 Plantering på innergårdar
2010 Renovering av bakre innergård
2007 Målning av tak
2003 RörstambyteLäs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.