Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Brahegatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1891385
  • Bostadsrätt
  • 54 m2
  • 2
  • 6 245 000 kronor
  • 2 585 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

54 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörMed närhet till Humlegårdskvarteren och Stureplan ges chans till denna välplanerade lägenhet med bevarade detaljer från husets klassiska och funktionalistiska byggnadsstil anno 1938. Här ges en generös yta med vackra fönsterpartier och burspråk i öppen planlösning mellan sällskapsrum och kök, stor öppen spis, tilltaget sovrum med balkong och rymlig walk-in closet samt badrum och separat toalett.
Välkomnande och avhängningsvänlig hall med toalett öppnar upp och leder vidare till kök och sällskapsrum i öppen planlösning. Ljusinsläpp kommer från två fönster varav stort fönsterparti med burspråk i sällskapsrum som ger en fin vy ut över Brahegatan. Här ges plats för stort soffmöblemang och sittgrupp vid fönster med bokhylla längs vägg. Magnifik öppen spis är placerad i hörn och förhöjer stämningen med praktisk hylla ovanför åt dekoration. Köket går i modern känsla med vita släta luckor och svart bistrokakel på vägg som får en naturlig övergång från sällskapsdel med sitt dekorativa golv i klinker. Fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt, mikrovågsugn och infällda spotlights i tak. God arbets- och förvaringsyta ges samt plats åt matgrupp för åt 4-5 personer.
Genom skjutbara pardörrar återfinns rogivande sovrum med balkong mot Brahegatan. Sovrummet ger plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang och har rymlig walk-in closet med förvaring på båda sidor samt badrum bakom vägg. Badrummet går i en modern känsla med både vitt och grått kakel på vägg samt svart klinker på golv. Stor duschyta med vikbara duschväggar i klarglas, handfat med vit kommod och belyst spegel, tvättmaskin med arbetsbänk och hyllplan på vägg. Golvvärme, handdukstork samt infällda spotlights i tak. Toaletten i hall går i samma enhetliga utförande med grått kakel på vägg och klinker på golv, handfat med kommod, WC-stol samt stor spegel.FöreningBrf Brahegatan 12 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten under 2001. Föreningen upplåter 35 lägenheter med bostadsrätt samt har ett garage med 17 platser. Föreningen äger marken. Kabel-TV levereras via ComHem och bredband via Ownit. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga och cykelförvaring placerat i garage. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp. Fastighet Vacker fastighet i klassisk funktionalistisk byggnadsstil som stod färdigställd 1938. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;
2017 Renovering ventilation
2016 Renovering av hiss
2016 Ny bergvärme.
2016 Renovering av trapphus.
2013 Nytt gårdsbjälklag
2013 Takrenovering.
2012 Fasadrenovering
2012 Fönsterrenovering.
2003 Elstigar
2003 Stambyte
2003 Renovering tvättstuga


Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.