Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Eriksbergsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1820903
  • Bostadsrätt
  • 45 m2
  • 1
  • 3 995 000 kronor
  • 1 139 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

45 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörPå en av Östermalms mest eftertraktade adresser, belägen i vacker fastighet som nås genom föreningens sagolika entré, saluförs nu denna trevliga "studiolägenhet" med uteplats.
Välkomnande hall med utrymme för avhängning och förvaring direkt innanför dörren. Från hallens nås lägenhetens uteplats, som är stor och privat. Vi når även en biyta som ligger en halvtrappa ner, vilket kan användas som tex walk-in-closet, kontor eller varför inte vinkällare. Bostadens allrum med öppet kök är mycket socialt och trevligt planerat. Praktiskt sängskåp låter en dölja sängen vid behov. Badrummet är fullt utrustat med dusch, kommod, handfat, skåp, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och givetvis golvvärme. Lägenheten har ett integrerat ljudsystem av välkända Bose som till och med återfinns i badrummet.
Här bor du på lugna och mysiga Eriksbergsgatan som leder upp till Café Saturnus och ner till Birger Jarlsgatans levande del. Från detta läge når du både Karlavägen, Humlegården, Stureplan och Östermalmstorg på kort promenadavstånd med flertalet butiker och restauranger längs vägen. För den träningsmedvetna finns SATS Spårvagnshallarna ett stenkast bort! Ta chansen och flytta in i detta fantastiska hem som är smakfullt renoverat med stadens puls runt hörnet.FöreningBF Häggen 6 är en äkta bostadsförening som registrerades 1917. Mycket god och välskött ekonomi med endast 1 512 kr per kvm i långfristiga skulder. Föreningen består av ett flerbostadshus som består av 18 lägenheter samt ett garage om 6 bilplatser och 4 MC platser. Separat kö tillämpas. FastighetVacker och välskött fastighet anno 1918. Samtliga stora renoveringar genomförda. För mer info vänligen se Årsredovisning.Läs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...