Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Eriksbergsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1843117
  • Bostadsrätt
  • 65 m2
  • 2
  • 6 695 000 kronor
  • 1 837 Kronor

65 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörBelägen på kullerstenshöjd invid Humlegården, på den lugna och stilfulla Eriksbergsgatan återfinns denna generösa tvårummare fylld av vackra attribut där hög detaljrikedom genomsyrar. Här ges rikligt med ljus från vackra fönster med djupa nischer. Genomgående fiskbensparkett utan trösklar, väggpanel och lister samt takrosetter, ramas in väl av tilltagen takhöjd samt magnifika spröjsade pardörrar. Bostaden har nyligen renoverats med ett synnerligen smakfullt platsbyggt och designat kök från Stockholmskök i gediget trä. Välskött förening med god ekonomi i en ytterst ståtlig och väl omhändertagen fastighet. Denna tilltalande bostad är ett levande bevis på att tjugotalsklassicism är något utav det vackraste som går att hitta.
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter samt gott om förvaring i inbyggd garderob. I anslutning till hall finns stilsäkert badrum som går i en sober ton. Vidare leds du in bostadens magnifika kök som är platsbyggt och ritat av Stockholmskök som matchar serveringsskåpet i original. Här finns all önskvärd maskinell utrustning från Miele. Spröjsade pardörrar öppnar upp till bostadens underbara sällskapsrum som ger plats åt stor soffgrupp med tillhörande möblemang och matplats för 6-8 personer. Väggarna pryds av en mycket smakfull tapet vackert inramad av dekorativa vägglister, här finns även en garderob. Harmoniskt och mycket rymligt sovrum som ger plats åt dubbelsäng med tillhörande möblemang.
Här bor du på lugn enkelriktad gata invid grönskande Eriksbergsparken i Östermalms lugna kvarter. Humlegården grönskar alldeles invid och är en utmärkt genväg för den som vill nå Humlegårdskvarten och Östermalmstorg. Längre ner på gatan finns allas favorit Café Saturnus och runt hörnet hittar du omåttligt populära Un Poco som blivit Östermalmarnas kära italienare. I närheten finner du Sats Spårvagnshallarna som är en av de största anläggningarna i Stockholm.FöreningBrf Aspen 6 är en s.k. äkta bostadsrättsföreningen som registrerades 1983. Föreningen upplåter 24 lägenheter med bostadsrätt samt två lägenheter och fem lokaler med hyresrätt fördelat på adresserna Eriksbergsgatan 16 och Runebergsgatan 7. Kabel-TV levereras via Com Hem där basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband levereras via Ownit där 100/mbits ingår i månadsavgiften. Till lägenheten hör ett förråd.
För närvarande finns inga beslut om avgiftsförändringar, kontrollerat 2020-01-31.
För mer information se bilagda dokument.FastighetSynnerligen trevlig fastighet med byggår 1925. Fastigheten Aspen 6 ägs och förvaltas av föreningen sedan 2010. Den totala arean är 4575kvm varav 4289kvm utgör lägenhetsyta och 286kvm utgör lokalyta. Föreningens medlemmar disponerar gemensamhetsutrymmen i form av en ny och modern cykel- och barnvagnsparkering med ingång från Runebergsgatan, tvättstuga och en mycket trevlig innergård.
Urval av genomförda renoveringar;
2011 Fönsterrenovering
2012 Stambyte
2012 Hissar
2013 Balkonger
2014 Fiber
2019 Gårdsrenovering
Framgent kommer föreningen enbart göra sedvanligt underhåll. Taket kommer ses över under de närmaste åren.Läs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.