Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Grevgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1983723
  • Bostadsrätt
  • 24 m2
  • 1
  • 2 995 000 kronor
  • 1 047 Kronor

24 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörÄntligen saluförs denna fantastiska etta på bästa Östermalmsadress med närhet till allt man kan önska. Ett stenkast från Strandvägen, en kort promenad från Djurgården och lika nära erbjuds pulsen kring Stureplan.
Här möts vi av en mysig och tilltalande hall med gott om förvaring i platsbyggda garderober som ramar in badrumsdörren. Vidare leds vi in till allrummet som är praktiskt planerat med gott om plats för såväl soffmöblemang, matplats och säng. Nyslipade golv och nymålade väggar. Vi har utgång till bostadens balkong i västläge med utsikt över grönskande och pittoreska innergårdar. Här spenderar man gärna eftermiddagarna och kvällsmåltiderna.
Bostadens kök är praktiskt och utrustat med allt det nödvändiga. Här erbjuds kyl med frysfack, induktionshäll med två plattor, diskho, kombinerad ugn/mikro. I hallen når vi hemmets badrum som är fräscht och helkaklat samt utrustat med dusch, wc, kommod, handfat och tvättmaskin.
Från denna adress bor du i navet av nedre Östermalm med Strandvägen alldeles invid där spårvagn trafikerar och tar dig till Nybroviken och NK. På kort promenadavstånd når du Djurgårdsbron såväl som Östermalmstorg där du finner utbud av allt Östermalm har att erbjuda där emellan. Storgatan löper ovanför där du finner livsmedelsbutik, klassiska Apoteket Storken, Oxenstiernas Malmgård med mysiga trädgårdscaféet La Grand Rue samt populära kvarterspuben Tudor Arms. Fortsätter du uppåt nås Brasserie Elverket, Broms och Karlavägens grönskande allé. FöreningBrf Valfisken 24 är en stabil och välskött förening. Skuldfri med goda tillgångar i form av två hyresrätter och tre lokaler som hyrs ut. Föreningen består av 25 st lägenheten upplåtna med bostadsrätt. Till avgiften tillkommer obligatorisk balkongtillägg om 75 kr per månad. Till bostaden disponeras ett källarförråd.FastighetVacker fastighet i äldre utförande. Urval av genomförda renoveringar;


2017 - Renovering av tak
2016 - OVK
2016 - Tvättstuga
2015 - Balkongbyggnation samt takmålning
2014 - Ombyggnad av gården
2008 - Byte av värmecentral
2002 - StambyteLäs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.