Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Karlavägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1842880
  • Bostadsrätt
  • 26 m2
  • 1
  • 2 750 000 kronor
  • 583 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

26 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörÄntligen saluförs denna smakfulla och optimalt planerade etta på bästa Östermalmsadress. Med endast 583kr i månadsavgift är detta ett optimalt boende för såväl studenten som den önskar en stan-lägenhet. Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Smart placerat kök med två kokplattor, kyl med frysfack, ugn/micro och diskho. Stilsäkert och rymligt badrum med dusch, wc, handfat med spegelskåp och handdukstork. Gott om förvaring i hall med tre garderober och plats för byrå. Generöst rum i en härligt dov blå kulör, här finns gott om yta för större matbord och soffgrupp. Praktiskt sovloft ovan skrivbordshörna alternativt ytterligare förvaring.
Här bor du i hjärtat av Östermalm! Dina grannar är populära restauranger som Nybrogatan 38 och Spanjorskan som på sommartid med flera erbjuder en lång härlig uteservering längs med Nybrogatan. Två kvarter ner ligger Östermalmstorgs inbjudande service samt Saluhall. Bredvid porten ligger Ica Esplanad som anses vara en utav Sveriges bästa matbutiker. Föredrar du ett pulserande nattliv ligger Stureplan precis runt hörnet. FöreningBrf Forellen 15 är en s.k. äkta bostadsrättsförening som upplåter 91 lägenheter med bostadsrätt samt två lägenheter och tre lokaler med hyresrätt. Föreningen har en extremt god ekonomi med mycket stora lokalintäkter från framförallt erkända Ica Esplanad. Kabel-TV levereras via Com Hem där basutbud medium ingår i månadsavgiften. Bredband levereras av Tele2 där 100mbit/s ingår i månadsavgiften. Juridisk person accepteras inte som ägare. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift med 1 % av basbeloppet och överlåtelseavgift om 2.5 % av basbeloppet, båda debiteras köparen.
Till lägenheten hör ett vindsförråd.
För mer information se bilagda dokument och föreningens hemsida;
forellen15.bostadsratterna.se/FastighetSynnerligen trevlig fastighet med byggår 1942. Fastigheten Forellen 15 ägs och förvaltas av föreningen sedan 2002. Föreningens medlemmar disponerar gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, en trevlig innergård och vindsförråd.
Urval av genomförda renoveringar;
1996 Stambyte

1996 El

1996 3-fas
2014 HissLäs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.