Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Karlavägen

Få mer info
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1842880
  • Bostadsrätt
  • 59 m2
  • 2
  • 5 450 000 kronor
  • 1 209 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

59 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörI navet av Östermalm på grönskande Karlavägen ges möjlighet att förvärva denna välskapta, stilfulla och ljusa lägenhet i genomgående planlösning med strama och klassiska inslag av det bästa funktionalismen har att erbjuda. Här ges en generös disposition med stort ljusflöde från tilltagna fönster och två franska balkonger, öppen spis, vackert parkettgolv med Holländskt rutmönster, fina fönsterbrädor i kolmårdsmarmor samt sobert kök och badrum i modern känsla. Välskött och solid bostadsrättsförening med ICA Esplanad som hyresgäst.
Avhängningsvänlig hall med kolmårdsmarmor på golv och platsbyggd förvaring med sittdel samt infällda spotlights i tak välkomnar och leder vidare in till sällskapsdel, kök och sovrum. Sällskapsrummet vetter mot grönskande Karlavägen med stort ljusflöde från fönster och fransk balkong. Här ges en vacker öppen spis med lutande murstock på vägg som är ett typexempel på funktionalismens önskvärda detaljer. Sällskapsdelen ger plats för tilltagen soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats åt 6-8 personer. Köket går i delvis öppen planlösning till sällskapsrum med släta vita luckor som ramas in väl av svart stenskiva på bänk och vägg. God arbets- och förvaringsyta med skåp upp till tak. Fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, ugn, spishäll, fläkt och diskmaskin.
Rogivande sovrum vetter mot föreningens lugna innergård med fint ljusinsläpp från den andra franska balkongen. Bakom skiljevägg återfinns rymlig walk-in closet med garderobsvägg bakom vita fronter samt tvättmaskin. Här ges ljusinsläpp från fönster och spotlights i tak. Sovrummet ger plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang.
Badrum nås från hall, helkaklat i vitt med stora plattor och kolmårdsmarmor på golv. Rymlig duschyta med takdusch i kromat utförande och väggar i klarglas. Handfat på stor, vit kommod med praktisk förvaring nedtill samt spegelskåp ovanför. Kromad handdukstork på vägg, infällda spotlights i tak, golvvärme samt WC-stol. FöreningBrf Forellen 15 ä en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten under 2002 och upplåter 91 lägenheter med bostadsrätt samt innehar 2 lokaler med hyresrätt där ena hyresgästen är ICA Esplanad. Den totala lägenhetsytan uppgår till 3.634 kvm samt lokalyta om 2.624 kvm. Kabel-TV och bredband levereras via ComHem och Tele2 där 100 Mbit ingår i avgiften. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp. Juridisk person accepteras ej. Fastighet Föreningens medlemmar disponerar gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, en trevlig innergård och vindsförråd.
Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;
1996 - Totalrenovering av hela fastigheten med stambyte och nya elstigar
2004 - Ommålning av trapphus och entréer
2006 - Målning av tvättstuga
2012 - Fasadrenovering, indragning av fiber
2014 - Byte av hiss
2017 - Renovering av källare
Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.