Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Lill-Jans Plan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1852088
  • Bostadsrätt
  • 211 m2
  • 5
  • 21 900 000 kronor
  • 7 965 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

211 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörVälkomna till denna fantastiska sekelskiftesvåning ritad av Johan Laurentz, byggd 1895 som är mycket ljust och fritt belägen i vacker fastighet på attraktiv adress på Lill-Jans Plan. Våningen har 3,7 meters höjd i tak som skapar rymd och påminner om en svunnen tid med många vackra originaldetaljer som manshöga bröstpaneler, takstuckatur och dörröverstycken i nationalromantisk stil, spegeldörrar, öppen spis, kakelugn, såväl stjärn- som fiskbensparkett, takrosetter där samtliga rum vart och ett får sin egen karaktär.
Generös tambur med platsbyggda garderober för förvaring samt möbleringsmöjligheter öppnar upp denna trevliga våning. Här finns även utgång till hemmets balkong som vetter mot innergård. Hallen leder oss vidare in till ett enastående matsalsrum med vackra bevarade originaldetaljer så som; bröstpanel, stuckatur, takstuckatur och stjärnparkett. Tre stora fönsterpartier bidrar med rikligt ljusinsläpp. Fungerande öppen spis finns även för extra mysfaktor. Genom en av många pardörrar tar vi oss vidare till stort vardagsrum med plats för stor soffgrupp och möblemang samt oslagbart burspråk i söderläge med fransk balkong.
Vardagsrummet är första rummet i en följd av tre på varandra följande rum i fil. Nästkommande två rum disponeras idag som sovrum varav det ena med enkelhet kan delas av om man önskar ett extra sovrum.
I våningens andra del finner vi ytterligare ett sovrum som idag disponeras som gästrum/tv-rum. Vi har även ett modernt och påkostat Bulthaup-kök med bekvämligheter som, elgrill, fullstor kyl, frys med ismaskin och vinkyl. Kallskafferi i original finns bevarat med gott om plats för allt som önskas. Kökstrapphuset har genom åren förädlats för att nu presenteras som trivsamt matrum i direkt anslutning till köket. Våningen har två badrum, varav det ena lite större är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Samt ett lite mindre badrum i anslutning till entrén.
Humlegården ligger bara nerför gatan och Östermalmstorg och Stureplan på kort promenadavstånd. I kvarteren hittar du flertalet populära restauranger med skandinaviska och internationella inslag. Un Poco liknar fine dining i avslappnad miljö som gör sig väl både vid lunch och kvällstid. Beirut Café ligger i nästa kvarter och Restaurang Proviant, en kort promenad bort, har utöver sin fantastiska meny även en småskalig butik intill med fantastiskt utbud av svenska råvaror. Vi får heller inte glömma berömda Mr Cake och omtalade Saturnus, två fantastiska caféer i närområdet. Tar vi oss norr om Valhallavägen når vi Lill-Jans skogen som erbjuder flertalet joggingspår, simhall och grönskande natur. Närhet till flertalet innerstadsbussar samt Stadions och KTHs tunnelbana.FöreningBostadsrättsföreningen Vakteln 11 är en så kallad äkta bostadsrättsförening och innehar marken med äganderätt. Föreningen bildades 2002 och består av 20 st lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även två lokaler upplåtna med hyresrätt om totalt 174 kvm. Föreningen har mycket stabil ekonomi och låg skuldsättning, 1314 kr / kvm. En av lokalerna är ett garage med en garageplats. För närvarande uthyrd.FastighetVacker fastighet anno 1895. Välskött fastighet med stora renoveringar bakom sig. Stambyte sker partiellt i samband med att badrum renoveras.Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.