Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Lill-Jans Plan

Få mer info
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1852088
  • Bostadsrätt
  • 232 m2
  • 7
  • 19 900 000 kronor
  • 8 857 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

232 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörVälkomna till denna fantastiska och ljusa sekelskiftesvåning fritt belägen i vacker fastighet på attraktiv adress på Lill-Jans Plan. Våningen har ca 3,7 meters höjd i tak som skapar rymd och påminner om en svunnen tid med många vackra originaldetaljer som höga golvlister, takstuckatur och dörröverstycken i nationalromantisk stil, spegeldörrar, öppen spis, kakelugnar, såväl stjärn- som fiskbensparkett, takrosetter där samtliga rum var och ett får sin egen karaktär. Våningen består av 7 rum och kök inklusive en uthyrningsdel (om ca 24 kvm) som har separat kök och badrum med entré från gården. Generös tambur med platsbyggda garderober för förvaring samt möbleringsmöjligheter och gästtoalett öppnar upp denna trevliga våning. Hallen leder oss vidare in till ett enastående matsalsrum med vackra bevarade originaldetaljer som stuckatur, takstuckatur och stjärnparkett. Tre stora fönsterpartier bidrar med rikligt ljusinsläpp. Fungerande kakelugn finns även för extra mysfaktor. Genom en av många pardörrar tar vi oss vidare till stort vardagsrum med plats för stor soffgrupp och möblemang.
Vardagsrummet är ett av fyra följande rum i fil. Nästkommande tre rum disponeras idag som två sovrum och bibliotek varav det ena med enkelhet kan delas av om man önskar ett extra sovrum.
I våningens andra del finner vi ytterligare ett sovrum som idag disponeras som gästrum/tv-rum med separat badrum och kök med tilltaget fönster. Vi har även ett modernt kök med stor köksö i ljust träslag som ramas in med vacker stenskiva i marmor. Här ges bekvämligheter som fullstor kyl, frys, vinkyl, spishäll, ugn och diskmaskin.
Våningen har två badrum, varav det ena lite större är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare samt två separata toaletter i hall och sovrum.
Humlegården ligger bara nerför gatan och Östermalmstorg och Stureplan på kort promenadavstånd. I kvarteren hittar du flertalet populära restauranger med skandinaviska och internationella inslag. Un Poco liknar fine dining i avslappnad miljö som gör sig väl både vid lunch och kvällstid. Beirut Café ligger i nästa kvarter och Restaurang Proviant, en kort promenad bort, har utöver sin fantastiska meny även en småskalig butik intill med fantastiskt utbud av svenska råvaror. Vi får heller inte glömma berömda Mr Cake och omtalade Saturnus, två fantastiska caféer i närområdet. Tar vi oss norr om Valhallavägen når vi Lill-Jans skogen som erbjuder flertalet joggingspår, simhall och grönskande natur. Närhet till flertalet innerstadsbussar samt Stadions och KTHs tunnelbana.FöreningBostadsrättsföreningen Vakteln 11 är en så kallad äkta bostadsrättsförening och innehar marken med äganderätt. Föreningen bildades 2002 och består av 20 st lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även två lokaler upplåtna med hyresrätt om totalt 174 kvm. Föreningen har mycket stabil ekonomi och låg skuldsättning, 1314 kr / kvm. En av lokalerna är ett garage med en garageplats. För närvarande uthyrd. Obligatoriskt tillägg om 99 kr per månad tillkommer för bredband.Fastighet Vacker fastighet anno 1895. Välskött fastighet med stora renoveringar bakom sig. Stambyte sker partiellt i samband med att badrum renoveras.Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.