Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Lill-Jans Plan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1882032
  • Bostadsrätt
  • 46 m2
  • 2
  • 4 995 000 kronor
  • 1 650 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

46 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörPå en av Östermalms mest eftertraktade adresser, belägen i vackra och kulturmärkta Whitlockska huset anno 1888, ges nu möjlighet att förvärva denna optimalt planerade bostad. Två kakelugnar och slående detaljer präglar detta hem med nära access till den fantastiska gården. Den generösa och unika takhöjden om 3,5m ger ytterligare rymd och skapar den trevliga atmosfären som här erbjuds. Samtliga fönster i lägenheten vetter åt innergården.
Genom magnifik entré möts vi av den välkomnande hallen som öppnar upp vidare till hela bostaden. I anslutning till entrén finner vi bostadens kök som är fullt utrustat och socialt planerat med delvis öppen anslutning till vardagsrummet. Köket renoverades 2017. Vardagsrummet har en fungerande kakelugn och plats för såväl matplats som soffgrupp men grönskande utsikt mot föreningens sagolika innergård. Här öppnar man gärna upp sina fönster för att njuta av det naturnära livet.
Bostadens sovrum, som renoverades 2019, är rymligt och erbjuder gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Ett praktiskt loft finns ovanför badrummet med access från sovrummet och nyttjas som en walk-in-closet. Här ryms alla ens kläder! Badrummet ligger mellan sovrum och vardagsrum och renoverades 2017. Påkostat med ljusgrå klinker och vitt kakel. Utrustat med dusch, handdukstork, wc, kommod med handfat och tvättmaskin. Spotlights i tak som givetvis är dimningsbara.
Humlegården ligger bara nerför gatan och Östermalmstorg och Stureplan på kort promenadavstånd. I kvarteren hittar du flertalet populära restauranger med skandinaviska inslag. Un Poco liknar fine dining i avslappnad miljö som gör sig väl både vid lunch och kvällstid. Restaurang Proviant, en kort promenad bort, har utöver sin fantastiska meny även en småskalig butik intill med fantastiskt utbud av svenska råvaror. Vi får heller inte glömma berömda Mr Cake och omtalade Saturnus, två fantastiska caféer i närområdet. Tar vi oss norr om Valhallavägen når vi Lill-Jans skogen som erbjuder flertalet joggingspår och grönskande natur. Närhet till flertalet innerstadsbussar samt Stadions och KTHs tunnelbana.FöreningBrf Tallen 21 är en äkta bostadsrättsförening och omfattar 12 bostadsrätter. Fastigheten är uppförd år 1888 och kallas för det Whitlockska huset som är byggnadsminne. Föreningen äger marken.
I föreningen finns en mycket gemytlig innergård med utemöbler och grill. Förråd i källaren och på vinden disponeras. Ingen tvättstuga. Fastigheten är ansluten till Com Hem.FastighetRenoverad fastighet löpande. Realining gjordes 2005. Direktverkande el vilket innebär att väme tillkommer på avgiften och att varje lägenhet har en varmvattenberedare. Man betalar således bara för värmen när det behövs.
Vinden är inte exploaterad men med en stor potential (270 kvm). Ingen avgiftshöjning planerad och avgiften betalas kvartalsvis.Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.