Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Linnégatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1806506
  • Bostadsrätt
  • 34 m2
  • 2
  • 4 750 000 kronor
  • 2 174 Kronor

34 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörPenthouse invid Östermalmstorg! Kan det bli bättre?! Nu saluförs denna storslagna tvåa, våning 4 i huset med fantastisk terrass belägen i soliga sydväst med utsikt över takåsar och Stockholms blåa himmel.
Här bor du i en representativ och genomgående smakfullt renoverad tvåa där ingenting tummats på. Bakom den betryggande säkerhetsdörren möts du av en rymlig hall med väl tilltagen garderobsvägg som tar hand om allt tänkbart förvaringsbehov. Socialt planerat vardagsrum med utrymme för matplats och modernt, platsbyggt kök med exklusiva materialval och all önskvärd maskinell utrustning. Genom vardagsrummet når du den magiska terrassen med stor umgängesyta och sol från sen förmiddag till sen kväll. Harmoniskt sovrum mot den egna terrassen med gott om plats för dubbelsäng och sängbord samt möjlighet till ytterligare förvaring.

Bostaden är belägen i en otroligt välskött fastighet i lågt skuldsatt BRF och vänd mot lugna Majorsgatan med 1 minut till tunnelbanan och närhet till områdets stora restaurangutbud. Bredband ingår i månadsavgiften!

Det här är lägenheten för dig som vill ha något unikt samtidigt som du bor supercentralt! Varmt välkommen!FöreningBrf Brunfisken 17 består av en fastighet som uppfördes 1942 och är belägen i hörnet av Linnégatan och Majorsgatan i Stockholm. Fastigheten består av 58 lägenheter med bostadsrätt och fyra källarlokaler med hyresrätt. Se gärna föreningens egna hemsida för mer info: brunfisken17.bostadsratterna.se/hem
FastighetVacker funkisfastighet i välskött skick med centralt läge. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;
2018 Hisskorgen renoveras
2016 Renoverades fasad samt balkonger
2014 Installation av digitalt bokningssystem i tvättstugan
2013 Trapphuset renoverades
2011/12 Fönster renoverades
2010 Ny undercentral
2010 Ommålning av tak
2001 Stambyte
2001 Elstigare byttaLäs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...