Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Linnégatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1849583
  • Bostadsrätt
  • 45 m2
  • 2
  • 3 995 000 kronor
  • 1 953 Kronor

45 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörPå ett av Östermalms mest centrala lägen med Östermalmstorg och Humlegårdsgatan som närmsta grannar ges chans att förvärva denna ljusa och välplanerade lägenhet i delvis öppen planlösning med balkong samt två sovrum där klassisk funktionalistisk byggnadsstil återfinns genomgående med vacker fiskbensparkett på golv.
Avhängningsvänlig hall välkomnar med god yta från både garderob och häng på vägg. Vidare leds du in till sällskapsdel och kök i delvis öppen planlösning med tilltaget fönsterparti som vetter mot innergården och låter ljuset flöda in. Sällskapsdelen ger plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang och matplats för 4-6 personer. Invid sällskapsdel är sovrum beläget med utgång till lägenhetens möblerbara balkong som vetter mot lugn innergård. Här ges plats för tilltagen säng där det idag även finns hyllplan längs vägg. Bakom lägenhetens första sovrum nås lägenhetens andra sovrum med garderob och som ger plats för säng men som även går att disponera till arbetsrum eller walk-in closet. Köket går i modern känsla med vita högblanka luckor på skåp och frostat glas på vägg. Fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, spishäll, ugn och diskmaskin. God arbets- och förvaringsyta.
Från lägenhetens inre halldel och kök nås badrum, helkaklat i vitt kakel med klinker på golv. God duschyta från duschkabin med takdusch, olika duschfunktioner och infällda spotlights. Handfat med vit kommod och belyst spegel på vägg. WC-stol, tvättmaskin och förvaringsskåp ovanför.
Från denna adress bor du alldeles intill det bästa Östermalm har att erbjuda. På Nybrogatan återfinns några av de populäraste kvarterskrogar som Nybrogatan 38 och Spanjorskan. Runt hörnet hägrar Östermalmstorg och Humlegårdsgatan som leder dig vidare till såväl Nybroviken som Stureplan där city tar vid. FöreningBrf Brunfisken 17 består av en fastighet som uppfördes 1942 och är belägen i hörnet av Linnégatan och Majorsgatan i Stockholm. Fastigheten består av 58 lägenheter med bostadsrätt och fyra källarlokaler med hyresrätt. Se gärna föreningens egna hemsida för mer info: brunfisken17.bostadsratterna.se/hem
Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt bränsletillägg om 425 kr/månaden.
Fastighet Vacker funktionalistisk fastighet i välskött skick med centralt läge. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;
2018 Hisskorgen renoveras
2016 Renoverades fasad samt balkonger
2014 Installation av digitalt bokningssystem i tvättstugan
2013 Trapphuset renoverades
2011/12 Fönster renoverades
2010 Ny undercentral
2010 Ommålning av tak
2001 Stambyte
2001 Elstigare byttaLäs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.