Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Linnégatan

Få mer info
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1865564
  • Bostadsrätt
  • 57 m2
  • 2
  • 6 095 000 kronor
  • 2 890 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

57 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörPå ett av Östermalms i särklass bästa lägen mellan Östermalmstorg och Karlaplan återfinns denna oerhört ljusa och stilfulla lägenhet belägen högst upp i huset med himmelsk utsikt från två sidor i bästa väderstreck, fritt från insyn och utsikt över takåsar. Här återfinns vacker sekelskifte som möter klassisk funktionalism och ger det bästa av två världar med bevarade attribut som tilltagna fönsterpartier, öppen spis och fiskbensparkett.
Rymlig och avhängningsvänlig hall välkomnar med goda förvaringsutrymmen från två garderober och en klädkammare. Vidare leds du in till sällskapsdel med två tilltagna fönsterpartier som vetter mot Linnégatan och får ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över vackra takåsar fritt från insyn. I hörn är öppen spis placerad med lutande murstock som är ett kännetecken för funktionalismens tid. Rummet ger plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats för 6-8 personer. Längs vägg vid öppna spisen löper en stilfull platsbyggd bokhylla som ger god förvaring.
Kök och sovrum är placerade mot föreningens lugna innergård där en sagolik vy över Östermalms takåsar verkligen ges. Det rogivande sovrummet får stort ljusinsläpp från fönster och ger en tilltagen yta åt stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Längs vägg löper rymlig garderobsvägg bakom vita luckor med spegel i mitten. Kök är beläget intill med fint ljusinsläpp från fönster samt yta för matplats åt 2-3 personer. Köket går i lantlig karaktär med bruten vit nyans på luckor och vita kakelplattor på vägg. Maskinellt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn/spis samt fläkt.
Badrum nås mellan sovrum och kök, helkaklat i vitt med svartgrå klinker på golv. God duschyta med takdusch och vikbara väggar i klarglas, vitt handfat med belyst spegelskåp ovanför. WC-stol och handdukstork i kromat utförande. Ljusinsläpp ges från fönster som löper längs ena väggen vid tak. Utanför badrummet finns ytterligare en klädkammare att tillgå. FöreningBrf Kronkvarnen 35 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som upplåter 36 lägenheter med bostadsrätt samt 1 hyresrätt (dolt kapital) och 5 uthyrda lokaler, föreningen äger marken. 2629 kvm utgör lägenhetsyta och 320 kvm utgör lokalyta. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Fiber finns indraget och TV och bredband levereras via Viasat och tecknas individuellt. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp som betalas av köparen samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp. Obligatoriskt avgift för bredband tillkommer med 89 kr/månaden. (1068 kr om året.)
Föreningens medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare och torkrum. Mindre cykelförråd i källarplan samt cykelställ på gården. Fastighet Vacker fastighet som uppfördes år 1898 med ombyggnadsår 1942. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;
2020 Renovering av trapphus pågår idag och planeras bli färdigställt till efter sommaren
2019 Balkongbyggnation mot gård och nya dörrpaneler på samtliga ytterdörrar med nya lås. Installation av nya digitala lås i portentré
2018 OVK, Fönsterrenovering, balkongbyggnation, fiberläggning, 3-fas installation, målning källare
2017 Nya gårdsdörrar och entrédörr mot Artillerigatan
2016 Dörröppnare till entrédörrar
2014-2016 Stambyte (Stambyten har gjorts mellan 2014-2016. Det som återstår är byten i ett mindre antal lägenheter samt byte/relining av de horisontella avloppsstammarna i källaren)
2014-2015 Hissrenovering
2004-2005 Stigbyte
2003 Målning av trapphus
1998 Nya entrédörrar i ek
1996 FasadputsningLäs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.