Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Linnégatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1887189
  • Bostadsrätt
  • 57 m2
  • 2
  • 6 495 000 kronor
  • 2 800 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

57 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörPå bästa möjliga östermalmadress, Linnégatan 16, finner vi denna optimalt planerade bostad om 57 stora kvadratmeter på 5 tr med två stora balkonger/terrasser! Den ena vetter åt öst med morgon och förmiddagssol och den andra i väst med eftermiddags och kvällssol. Hela bostaden är smakfullt renoverat och besitter många av de attribut som efterfrågas på Östermalm så som fiskbensparkett och fungerande öppen spis.
Välkomnande och praktisk hall som tar hand om förvaringsbehovet med platsbyggda garderober. Vidare möts vi av ett stort vardagsrum med eldstad och utgång till bostadens ena balkong som vetter åt väst. Generös yta som ger plats åt både soffgrupp och stort matbord med stolar. Åt öst når vi bostadens sovrum som inrymmer dubbelsäng och sängbord. Här finns utgång till bostadens andra balkong som vetter åt öst. När till hands har vi hemmets kök som är smakfullt renoverat och utrustat med allt som efterfrågas i ett modernt hem, inklusive tvättmaskin. Badrummet är placerat vid entrén och utrustat med dusch, wc, kommod, handfat, handdukstork.
Här bor du på ett av Östermalms absolut bästa lägen om du önskar att bo mellan ett lugnt och stillsamt kvarter men samtidigt söker citypulsen. Om du svänger vänster når du Humlegårdsgatan på högst en minuts avstånd som vidare leder till Östermalmstorg, Humlegården, Stureplan och Strandvägen. I huset finner du populära kvarterskrogen Brasserie Godot som ständigt utvecklar både sin meny och drinklista och alltid står öppet för såväl afterwork som middag med vänner. Direkt ovanför lägenheten är föreningens gemensamma takterrass belägen. Denna terrass kommer under sommarhalvåret att bli till ditt extrarum där utemöblemang och planteringar ställs ut. I anslutning finner du även vindsförråd som blir praktiskt och nära till lägenheten utan överflödigt bärande. FöreningBrf Linnégatan 16 registrerades 1999 och upplåter 33 lägenheter med bostadsrätt, 2 lägenheter samt 4 lokaler med hyresrätt (dolt kapital). Totala lägenhetsytan uppgår till 1.517 kvm. TV levereras av Com hem och bredband av Bredband2 1000mbit/s. Juridisk person accepteras ej. Föreningen ser över möjligheten att inreda del av källare till garage, estimerat 4-5 garageplatser enligt årsredovisning 2018.
Föreningen ställer sig positiv till andrahandsuthyrning för långtidskontrakt.
Föreningens medlemmar disponerar en magnifik takterrass endast en trappa upp från denna lägenhet, nyligen upprustad med utemöblemang, planteringar och en fantastisk utsikt med väderstreck i söder för bästa sol hela dagen. Här uppe finns även vindsförråd till lägenheten att tillgå.
För mer information gällande föreningens ekonomi, se bilagd årsredovisning. FastighetVälskött fastighet med vackra funktionalistiska karaktärsdrag som stod färdigställd 1938. Föreningen förvärvade fastigheten 2002 och innehar marken med tomträtt. Ett urval av nyligen utförda renoveringar och underhållsarbeten;
2017 - Byte av samtliga takplåtar, stamspolning, upprustning av ventilation, fasad, byte av samtliga fönster, upprustning av garage.
2016 - Ny fjärrvärmeanslutning, ny undercentral, ventilation, nya radiatorer.
2013 - Trapphus renovering
2007 - Hissrenovering
2002 - Stambyte
2002 - El
För fler utförda och kommande händelser, se bilagd årsredovisning.
Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.