Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Nybrogatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1817158
  • Bostadsrätt
  • 52 m2
  • 2
  • 4 995 000 kronor
  • 2 032 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

52 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörVarmt välkomna till denna fantastiska lägenhet på en mycket eftertraktad adress invid Östermalmstorg. Här bor du på gatan där Östermalms bästa restaurangutbud finns. Lägenheten är väl disponerad om 2 rum och öppet, modernt kök med full maskinpark och tilltaget badrum utrustat med spotlights och tvättmaskin.
Köket är från Marbodal och är utrustat med vitvaror som diskmaskin, kyl, induktionshäll samt ugn. Kök och vardagsrum har öppen social planlösning med en bardel som avskiljer av svart granit. Planlösningen är optimal för att ha vänner och familj över på middag!
Vardagsrummet har en fin, oljad ekparkett, spotlights i taket och ljust målade väggar. Sovrummet får plats med dubbelsäng och har en platsbyggd garderobsvägg.
Badrummet är rymligt och disponerat med allt vad du behöver och en behaglig golvvärme. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, spotlights, kommod och vägghängd-wc. Lägenheten är producerad av föreningen för 10 år sedan.
Det här är lägenheten för dig som vill ha en bostad på attraktiv, eftertraktad adress. Går du Kommendörsgatan ned möts du av Humlegården och vidare till Humlegårdskvarteren och Stureplan. Önskar du istället motsvarigheten och vackra grönområden så tar du dig ut på Kungliga Djurgården längs med Strandvägen. I omnejd ligger också trevliga gym som Sturebadet och Balance.
Nybrogatan stängs varje sommar av från trafiken till fördel för dess restauranger. Här väljer och vrakar du bland välrenommerade restauranger som Nybrogatan 38 eller Spanjorskan och fastfood som Östermalmarnas favorit Korvspecialisten.FöreningenBrf Forellen 16 förvärvade fastigheten 2004. och består av 41 lägenheter med bostadsrätt och 6 lokaler samt 44 garageplatser. Föreningen har god ekonomi och fastigheten är mycket välskött med de stora renoveringarna bakom sig. Föreningen är en s.k. äkta förening och äger marken. Ingen avgiftsändring är planerad.
2018 amorterade föreningen 1 000 000 kr och i december 2019 gjordes ytterligare en amortering på 1 500 000 kr.

Fastigheten På vinden finns en solig takaltan med utemöbler och grill som medlemmarna får boka. Till tvättstugan tar du enkelt hissen ner till källarplan och i fastigheten har du garage samt cykelrum. Många medlemmar i föreningen hyr ut sina platser i garaget så möjlighet till en garageplats finns. Kabel-tv via ComHem (basutbud ingår i avgiften). Fiber finns indraget till lägenheten på 100 Mbit/s. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Läs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...