Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Nybrogatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1898720
  • Bostadsrätt
  • 136 m2
  • 4
  • 16 250 000 kronor
  • 4 916 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

136 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörEnastående familjevåning på mycket eftersökt adress i hörnet av Nybrogatan och Östermalmsgatan. Våningen är fylld av vackra originaldetaljer från sekelskiftet såsom stuckturer, lamprosetter, fungerande kakelugn, furutiljor på golvet, höga golvsocklar samt vackra speglade dörrar. Genomgående planlösning från gata till gård samt högt belägen med stora fönster och generös takhöjd skapar ett ständigt ljust hem. Idag disponeras bostaden som en 4:a men man kan med enkla medel skapa en 5:a.
Bostaden disponerad enligt nedan:
Rymlig och välkomnande hall med säkerhetsdörr samt porttelefon med kamera. Gott om utrymme i hallen för ytterkläder och skor. Redan här möts man av en härlig takhöjd och de fina originalgolven som löper genom hela bostaden.
Sällskapsrum med stora fönsterpartier, kakelugn, stuckaturer, höga golvsocklar samt en mycket elegant och platsbyggd bokhylla. Här finns gott om utrymme att inreda med stora sittgrupper samt matsalsmöbel.
Köket är väl tilltaget och har en fin matplats med utrymme för många gäster. Från köket nås den trevliga balkongen i västläge mot föreningens tysta och lugna innergård. Stilrent och klassiskt kök med stora arbetsytor i marmor, full maskinell utrustning från Miele samt stora förvaringsytor bakom ljusgråa skåpsluckor.
Fint och väl avskilt master bedroom med stor garderobsvägg samt egen ingång till ett av badrummen. Stor platsbyggd garderobsvägg. Detta rum går att dela för att få till två mindre rum för de som har behov av en 5:a.
Straxt innanför entrén finns ytterligare ett sovrum med platsbyggda garderober samt gott om plats för större säng, skrivbord och förvaring. Beläget mot innergården.
Ytterligare ett rum används idag som sovrum, men passar lika bra som vardagsrum eller matsal. Stora dubbeldörrar från detta rum mot vardagsrummet.
Två stilrena badrum med vitt kakel på väggar och marmor på golvet med golvvärme. Det ena badrummet är utrustat med dubbla handfat med komod, badkar samt tvättpelare med maskiner från Miele. Mycket trevligt fönster finns i det större badrum. Det andra badrummet är utrustat med handfat, dusch med glasväggar samt toalett.
Välkommen på visning till denna mycket stilsäkra och väldisponerade familjevåning! FöreningBrf Nybropalatset är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2010. Föreningen består av 21 bostadsrätter och 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken.
2019 amorterade förening ner sina lån med ca 1,4 mkr. Föreningen har idag en låg belåning om ca 5.448 kr/kvm.
Inga planerade förändringar av avgifterna. FastighetFastigheten är i mycket gott skick och totalrenoverades 2010 i samband med att föreningen bildades. Hela husets interiör ritades om av Tengbom Arkitekter med ambitionen att behålla så mycket sekelskiftesdetaljer som möjligt. I fastigheten finns källarförråd till lägenheterna (två förråd till denna bostad) samt tre parkeringsplatser på gården - i dagsläget kö.
Inga större underhåll finns planerade. Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.