Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Östermalmsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1984636
  • Bostadsrätt
  • 46 m2
  • 2
  • 4 750 000 kronor
  • 1 764 Kronor

46 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörPå populär och trivsam gata saluförs nu denna synnerligen tilltalande tvårummare, belägen i vackert gårdshus.
Här erbjuds ett fantastiskt ljusflöde med 3 fönster i fil mot lummig innergård, fint renoverad och optimalt planerad. Med en takhöjd på hela 3 m upplevs lägenheten luftig och rymlig. Harmoniskt badrum i fint skick med golvvärme. Rogivande sovrum med garderobsvägg som tar hand om förvaring. Köket är smakfullt renoverat i öppen planlösning mot vardagsrummet med köksö för optimering av ytan. Hela bostaden har under senare år genomgått en förädling för att nu presenteras i detta skick. Vacker fastighet med stabil och populär förening som är lågt belånad.
Välkomnande hall innanför betryggande dörr med plats för avhängning. Hallen öppnar upp mot lägenhetens kök som är socialt planerat med tillhörande köksö och öppen planlösning mot vardagsrumsdelen. Luftigt, modernt och snyggt kök med all önskvärd maskinell utrustning samt bänkskiva i carraramarmor. Tilltalande sällskapsrum med två stora fönster som bidrar med rikligt ljusinsläpp. Vardagsrummet erbjuder väl tilltänkta möbleringsalternativ med plats för både soffparti och matplats. Rymligt helkaklat badrum med wc, dusch, kommod, tvättställ, handdukstork samt givetvis golvvärme. Harmoniskt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Stor, platsbyggd garderobsvägg som tar hand om klädförvaringen. Fiber finns indraget i fastigheten.
Till bostaden disponeras ett källarförråd.
Humlegården ligger bara nerför gatan och Östermalmstorg och Stureplan på kort promenadavstånd. I kvarteren hittar du flertalet populära restauranger med skandinaviska inslag. Un Poco liknar fine dining i avslappnad miljö som gör sig väl både vid lunch och kvällstid. Restaurang Proviant, en kort promenad bort, har utöver sin fantastiska meny även en småskalig butik intill med fantastiskt utbud av svenska råvaror. Vi får heller inte glömma berömda Mr Cake och omtalade Saturnus, två fantastiska caféer i närområdet. Tar vi oss norr om Valhallavägen når vi Lill-Jans skogen som erbjuder flertalet joggingspår och grönskande natur. Närhet till flertalet innerstadsbussar samt Stadions och KTHs tunnelbana.FöreningBrf Linden 10 är en så kallad äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 17 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 2 lokaler upplåtna med hyresrätt. Stabil ekonomi och välskött fastighet.FastighetVacker fastighet anno 1905. Pågående takarbeten. Framöver finns även en stamspolning planerad. Till sommar kommer OVK att genomföras. Genomförda renoveringar i urval;

2018: Fiber indraget.

2017: Byte/rep av rör och vattenledningar källaren (lagerlokalerna).

2013: Fönsterrenovering.

2010: 3-fas indraget i hela fastigheten (dessförinnan är el stigarna bytta successivt, klart 2006). Hissrenovering. Renovering entré.

2010-1996: Successiva byte av V/A-stammar.

1999: Byte undercental till fjärrvärme.

1993: Fasadrenovering.

1991: Ny gårdsbeläggning.

1990: Vinden exploaterades och byggdes om till bostäder.Läs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.