Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Sibyllegatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1829333
  • Bostadsrätt
  • 98 m2
  • 4
  • 10 600 000 kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Bostadsrättsspecialisten
Bostadsrättsspecialisten
Telefon: 08 300 305
info@brspec.se

Suveränt sekelskifte, vindsetage invid Karlaplan. Högst upp i huset med härlig takhöjd,...

Välkommen till en fantastisk vindsvåning i etage om totalt 111 välplanerade kvm. De tidstypiska detaljerna är på plats, på det första våningsplanet högt till tak (ca 3,20 meter), furugolv, spegeldörrar, höga golvsocklar och fönsterpartier med speglade nischer samt fungerande kakelugn och ett stort vinförråd. På det övre planet synliga takbjälkar, braskamin och snedtak.Första våningsplanet: Ljus, yteffektiv och mycket social planlösning med stora sällskapsytor. Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Gästtoalett med vägghängd WC och handfat. Utmärkt kök med kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn och fläkt samt en snygg köksö. Lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Matsal/sovrum. Stora fönsterpartier mot föreningens fina, lugna innergård. Egen tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och dusch. Vid trappen upp till övervåningen finns ett stort vinförråd med plats för 200 flaskor och vinkyl.

Övre våningsplanet: Rymligt sovrum. Helkaklat badrum med dusch, handfat, WC och klinker med golvvärme. Sovrum med plats för 90 cm säng. Braskamin, snedtak och synliga takbjälkar.Påkostat och inbyggt ljudsystem (Bower & Wilkins) finns på båda planen och kopplas enkelt upp via t.ex. Sonus eller Spotify. Smart Hem på all belysning, går att styra med app.Till lägenheten hör ett vindsförråd.Drömläge, strax ovan Östermalmsgatan i lugna kvarter mellan Karlaplan och Östermalmstorg.

Trygg och klok förening med välskötta kulturminnesmärkta fastigheter (blå klass) och urstark ekonomi, föreningen är skuldfri och har nyligen sänkt månadsavgifterna.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...