Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Sibyllegatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1986763
  • Bostadsrätt
  • 34 m2
  • 2
  • 3 595 000 kronor
  • 1 573 Kronor

34 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörNu har du chansen att förvärva Sibyllegatan 51, en riktig drömtvåa med öppen planlösning och balkong! Belägen i en vacker och välskött funkisfastighet invid Östermalmstorg med en gemensam takterass som erbjuder utsikt över staden. Lägenheten är renoverad med varsam hand och ha en öppen planlösning via en köksö mellan vardagsrum och kök. Köket är stilrent påkostat med full maskinpark och Carraramarmor. Från vardagsrummet nås en balkong belägen mot innergården i västligt läge med infravärme. Sovrummet är avskiljt, rofyllt med gott om förvaring och det stilrena badrummet har golvvärme och en kombinerad tvättmaskin.
Välkomnande entré via säkerhetsdörr med gott om förvaringsutrymme för ytterkläder längs med väggen och ytterligare två garderober. Här ligger en vackert ljust pigmenterad fiskbensparkett som återfinns i hela lägenheten och väggarna är ljust målade.
Köket har en öppen social planlösning med köksö mot vardagsrummet. Köket är påkostat och har full integrerad maskinpark samt bänkskivor i Carraramarmor. Förvaringsutrymmen finns både längs väggen och köksön som också fungerar utmärkt som barbord eller avlastningsyta vid matlagning. Över arbetsytorna sitter spotlights och utrustningen är diskmaskin, kyl/frys, kolfilterfläkt, spishäll, kombinerad och en varmluftsugn/micro. Matmöbeln sätter du gärna invid fönstret som vetter mot föreningens innergård.
Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och har ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och balkongen. Disponeras idag med en soffgrupp och tv-möbel.
Härlig balkong i västerläge mot föreningens innergård. Fin utsikt mot himmeln och föreningens samt närliggandes innergårdar. För svalare dagar finns installerad infravärme.
Stilrent badrum med helkaklade väggar, klinkergolv och golvvärme. Fullt utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, dusch med vikbara dörrar i glas. Det stilrena handfatet på kommoden har en bänkskiva i Carramarmor och över sitter en spegel och i taket finns infällda spotlights.
Rofyllt sovrum med ljust målade väggar. Möbleras idag med en 120 cm säng med plats för en 140 cm säng och har garderober med inbyggd belysning. Ligger avskiljt med en vacker glasad dörr med spröjs.
Här bor du i en välskött förening i hjärtat av Östermalm. Två kvarter ner ligger Östermalmstorg och Stureplan/Strandvägen ligger endast ett stenkast bort. I omnejd finns välsorterade ICA Esplanad som tillhör en av Östermalms bästa matbutiker och Nybrogatan som nyligen har utnämnts till en utav Stockholms nya gastro-gator. Varmt välkommen att bo riktigt bra! Föreningen Brf Forellen 14 är en äkta förening. Föreningen köpte fastigheten 2008 och består av 29 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet (dold tillgång) och 4 lokaler med hyresrätt. Samtliga lokaler är uthyrda och utgör ca 40% av föreningens intäkter vilket således utgör en stark tillgång. Det finns inga planerade avgiftsförändringar eller planerade renoveringar.
Kabel-TV och Internet via ComHem. I fastigheten finns en gemensam, takterrass, tvättstuga samt grovssoprum i källaren. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Attraktivt läge mitt på Östermalm med närhet till affärer, restauranger och caféer. Goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-bana Östermalmstorg.
Fastigheten Stambytt fastighet i gott skick.
Stammar och el 2009
Trapphus och tvättstuga renoverades 2009
Fasad, fönster och balkonger 2013
Säkerhetsdörrar 2014
Balkonger & balkongdörrar 2018
Läs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.