Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Skeppargatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1882764
  • Bostadsrätt
  • 132 m2
  • 4
  • 15 250 000 kronor
  • 4 940 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

132 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörPå attraktivt läge i navet av Östermalm invid Karlavägen återfinns denna ljusa, generösa och sociala familjevåning om 132 kvadratmeter i välskött förening med garage. Våningen är högt belägen i vacker tjugotalsfastighet med tilltagna sällskapsrum, balkong, öppen spis och en mängd bevarade attribut genomgående som kännetecknar tjugotalsklassicismens magnifika byggnadsstil.
Avhängningsvänlig och rymlig hall med både garderob och klädkammare välkomnar och leder vidare in till inre halldel med stor öppen spis, mörkbehandlad fiskbensparkett och bokhylla där plats för möblemang ges. Mot Skeppargatan vetter sällskapsrum och matsal med tilltagna spröjsade fönsterpartier som ramas in väl av platsbyggda elementskydd och fönsterskivor i marmor. På golv återfinns mörkbehandlad fiskbensparkett samt sober stuckatur i tak. Sällskapsrummet ger stor yta för soffgrupp med tillhörande möblemang och får en naturlig övergång till matsal genom speglade pardörrar i original. Matsalen ger en tilltagen disposition med rum åt 12-14 sittande gäster.
Mot föreningens innergård vetter master bedroom ensuit med badrum och balkong, våningens andra sovrum samt kök genom klassisk serveringsgång där både gästtoalett och servisskåp i original finns. Rogivande master bedroom får stort ljusinsläpp från balkongdörr med stor möblerbar balkong som vetter i österläge mot lugn gård för fin morgonsol. Sovrummet är helt insynsskyddat från omkringliggande hus. Här ges plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang, rymlig garderob löper längs hela väggen med skjutdörrar i vit kulör. Badrummet ger en jordnära känsla och är helkaklat med ljusbeige nyans på sten. Dubbla handfat med kommod i nougatfärgat träslag med infällda speglar och belysning på vägg. Stor duschyta med duschvägg i klarglas och takdusch i kromat utförande. Vägghängd WC-stol, tvättpelare, kromad handdukstork, extra hyllförvaring samt spotlights i tak och golvvärme. Gästtoaletten nås i serveringsgång med vägghängd WC-stol, handfat och spotlights i tak.
Intill master bedroom är våningens andra sovrum placerat med tilltaget fönster för fint ljusinsläpp, plats för stor säng med möblemang samt rymlig klädkammare i hörnet. Köket går i modern känsla och nås både via serveringsgång och hall med fint fönster mot innergården. Svarta högblanka luckor på skåp med vit mosaik på vägg och klinker liknande golv i vitt. Fullt maskinellt utrustat med stor kyl/frys i rostfritt, spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin, integrerad kaffemaskin och mikrovågsugn. Här ges goda förvarings- och arbetsytor samt matplats för 2-4 personer. Se även alternativ planritning för att skapa tre sovrum. FöreningBrf Skeppargatan 58 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som registrerades 2005 och äger fastigheten med tillhörande mark. Föreningen upplåter 19 lägenheter med bostadsrätt om total lägenhetsyta om 1.554 kvm, innehar 2 lokaler samt garage med 11 stycken platser. En av garageplatserna är upplåtna som bostadsrätt. Kösystem tillämpas och plats kostar mellan 3000 till 4500 kr i månaden beroende på storlek. Vinden är exploaterad. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp som debiteras köparen samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp. Juridisk person accepteras ej medlemskap.
Lägenheten disponerar källarförråd. Kabel-TV levereras via ComHem och bredband via Ownit. Obligatoriskt tillägg om 125 kr/månaden tas ut för bredband (100Mb/100Mb.) Föreningens medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga med 2 tvättmaskiner samt 1 torktumlare i källarplan. Cykelförråd på innergård samt cykelrum i källare. Fastighet Vacker fastighet som stod färdigställd 1924. Utförande renoveringar och underhållsarbeten i urval;
1980/2011 - Partiellt rörstambyte, alla elstigar är bytta till 3-fas förutom i 3 lägenheter
2010 - Hissrenovering
2011 - Tvättstuga

2008 - Balkongbyggnation
2006 - Partiell takrenovering
Kommande underhåll är fönstermålning Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.