Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Stureparken

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1849578
  • Bostadsrätt
  • 52 m2
  • 2
  • 5 195 000 kronor
  • 1 600 Kronor

52 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörI vacker fastighet anno 1884 återfinns denna ljuva tvårummare, belägen på andra våningen med grönskande och attraktiva Stureparken utanför porten. Eftertraktade sekelskiftesattribut såsom generös takhöjd, elegant stuckatur i tak och vacker fiskbensparkett till golv. Önskvärd planlösning med ett riktigt kök där plats för frukostbord erbjuds, rymligt badrum, sovrum med plats för dubbelsäng och ett generöst sällskapsrum. Nästintill skuldfri förening och garage i huset!
Välkomnande hall innanför betryggande säkerhetsdörr, oerhört bra förvaring i platsbyggda, infällda, garderober längs väggar. Stilsäkert och ljust badrum med badkar, vägghängd wc, handfat med kommod och spegelskåp för förvaring. Vidare leds du in i bostadens spatiösa sällskapsrum med två stora fönster som släpper in rikligt med ljus och tillsammans med den makalösa takhöjden skapar en fantastisk rymd. Här ges utrymme för såväl större soffgrupp med tillhörande möblemang och som matplats för upp till åtta personer. Harmoniskt sovrum plats för dubbelsäng och skrivbord alternativt byrå. Inbjudande kök med smakfullt vita luckor och goda arbetsytor samt mycket bra förvaring. Här finns all önskvärd maskinell utrustning och plats för vardagligt matbord.
Från denna adress bor du i ett av Östermalms mest attraktiva kvarter med klassiska och vackra Stureparken alldeles utanför porten som leder dig till både Valhallavägen och Sturegatan som tar dig till Humlegården, Karlavägen, Östermalmstorg och Stureplan på kort promenadavstånd. I kvarteret återfinns två exceptionella restauranger Hantverket och Proviant som båda omnämnts i både White Guide och Michelin med en tillfredställande känsla av fine dining i omfamnade, avslappnat format för veckans alla dagar utan att behöva vara för pretentiöst. Ovanför Valhallavägen når du Norra Djurgården och Lill-Jansskogen med allt vad motion och natur innerbär. FöreningBrf Björken 12 är en s.k. äkta bostadsrättsförening som bildades 1986. Nästintill skuldfri förening med enbart 400 000kr i lån och en välfylld kassa. Föreningen består av 29 st lägenheter med bostadsrätt och fyra förråd med hyresrätt. Uppvärmning sker genom fjärrvärme. Kabel-TV levereras av Com Hem som ingår i månadsavgiften och bredband genom fiber via IP-Only som i dagsläget inte ingår i månadsavgiften. Föreningen godkänner inte juridisk person som ägare. Föreningen godkänner delat ägande.
För närvarande finns inga planerade avgiftsförändringar, kontrollerat
För mer information se bilagda dokument.FastighetVälvårdad och välskött fastighet som stod färdigställd 1884. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Björken 12. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en tvättstuga och en innergård. I fastigheten finns det även ett garage med 14 plats som 3 parkeringsplatser med adress Stureparken, för närvarande endast en medlem i kö.
Ett urval av nyligen utförda renoveringar och underhållsarbeten;
2003 - Stambyte
2016 - Värmesystemets samtliga ventiler i källare har bytts ut.
2016 – Omfattande renovering och modernisering utav hiss på Floragatan 20.
2017 - Trapphuset på Floragatan 20 har målats om och renoverats.
2017 - Avtal har ingåtts med IP Only Networks AB om installation av fiber.
2018 - Fiber har installerats.
För närvarande finns inga planerade renoveringar framgent.Läs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.