Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Styrmansgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1909165
  • Bostadsrätt
  • 36 m2
  • 2
  • 3 995 000 kronor
  • 2 191 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

36 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörMed närhet till Strandvägen i vacker 20-tals fastighet med garage återfinns denna välskapta, stilfulla och ljusa lägenhet med optimal planlösning och goda förvaringsytor som blivit genomgående renoverad av samtliga ytskikt under 2019 med tidsenliga detaljer och vackra originalattribut bevarade. Här ges en delvis öppen planlösning till kök med magnifik öppen spis, vackert nyslipad fiskbensparkett, tilltagen takhöjd och generöst fönster med djup nisch samt stor sovrumsavdelning bakom pardörrar.
Avhängningsvänlig hall med rymlig förvaring från belyst klädkammare och platsbyggda garderober från golv till tak välkomnar och leder vidare ut till kök och sällskapligt vardagsrum. Sällskapsdelen vetter med stort spröjsat fönster mot Styrmansgatan där fint ljusinsläpp kommer in med ljuv eftermiddagssol samt morgonsol som reflekteras av fönsterna mitt över. Rummet ger plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats åt 4-6 personer.
Påkostat kök som går i modern känsla med släta specialluckor i grå kulör som ramas in av passande bänkskiva i sten och kromad blandare. Fullt maskinellt utrustat med kyl, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn. I köket återfinns en magnifik fungerande öppen spis i original. Bakom pardörrar skiljs lägenhetens stora sovrumsavdelning av med plats för stor säng med heltäckningsmatta på golv.
Badrummet är helkaklat i vitt med klinker på golv och har en rymlig yta och fin takhöjd med stor duschplats och takdusch i kromat utförande. Handfat på vit kommod med förvaring och belyst spegelskåp ovanför, handdukstork i krom på vägg samt WC-stol. El är framdraget för tvättmaskin.
Här bor du på en av Östermalms mest eftertraktade adresser med närhet till Strandvägen, Kungliga Djurgården, Karlaplan och Östermalmstorg. Ett kvarter bort finner du mysiga butiker som Rose & Born och Hotell Diplomats gårdsbutik med delikatesser samt Stockholms mest välrenommerade skrädderi och kemtvätt. Spårvagnen som stannar alldeles nedanför tar dig även hela vägen till Centralen.Förening Brf Carlelag 105 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som äger och förvaltar fastigheten Styrmannen 37 med tillhörande mark. Föreningen upplåter 46 lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta av 1922 kvm. Föreningen har även tre lokaler som upplåtes med hyresrätt samt 10 garageplatser som även dessa upplåts med hyresrätt, kösystem tillämpas och kostar 2700 kr/månaden. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV som levereras av ComHem (analogt basutbud).
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp samt överlåtelseavgift om 1 % av basbelopp. Juridisk person accepteras ej. Inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat 24/3-2020). Fastighet Vacker fastighet med byggnadsår 1930. Ett urval av genomförda renoveringar och underhållsarbeten;
1999/2000 - En omfattande renovering med stambyte, nya elstigar, tak-fönster -och fasadrenovering.
2003 - Renovering av trapphuset
2019 - Fönsterrenovering med ljudisolerande energiglas
Kommande arbeta av taksäkerhet, källare, garage samt hissar föreligger.
Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en trivsam innergård, tvättstuga med ny maskinell utrustning från 2013 samt cykelförråd. Till lägenheten hör ett källarförråd. Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.