Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Styrmansgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1917365
  • Bostadsrätt
  • 45 m2
  • 2
  • 4 795 000 kronor
  • 1 227 Kronor

45 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörI skuldfri förening med närhet till Strandvägen på en av Östermalms mest eftertraktade adresser återfinns denna ljusa och generösa sekelskifteslägenhet i öppen planlösning belägen högst upp med stor fransk balkong i bästa väderstreck. Här ges fina spröjsade fönster som ramas in väl av ljust trägolv och en magnifik takhöjd. Lägenheten är belägen mot lugn och grönskande innergård i vackert gårdshus som ger ett ostört läge.
Avhängningsvänlig och rymlig hall välkomnar med spotlights i tak och ljusinsläpp från fönster samt praktiskt klädkammare. Vidare leds du in till sällskapsrum i öppen planlösning till kök med stor fransk balkong i sydöst som nås genom sagolikt dörrparti fyllt med spröjsade rutor. Sällskapsrummet ger plats för tilltagen soffgrupp med tillhörande möblemang och matplats åt 4-6 personer. Köket går i modern känsla med vita släta luckor och rostfri bänkskiva som går hand i hand med påkostad ugn från SMEG. Maskinellt utrustat med kyl/frys, ugn, spishäll, fläkt, mikrovågsugn samt diskmaskin.
Lägenhetens rogivande och stora sovrum är placerat intill och vetter även det mot föreningens lugna innergård med spröjsat fönster. Här löper stor garderobsvägg med vita släta luckor längs vägg och ges plats för stor dubbelsäng med möblemang. Badrummet nås från sällskapsrum och går i modern sober känsla med vit mosaik på golv och vägg. Stor duschyta med kromad takdusch, handfat på platsbyggd bänk med hylla i mörkt träslag som går i enhetligt utförande med hyllplan ovanför den vägghängda WC-stolen. Ovanför handfat finns belyst spegelskåp. Handdukstork i kromat utförande, golvvärme samt spotlights i tak.FöreningBrf Lindormen 21 är en skuldfri, välskött och s.k. äkta bostadsrättsförening som registrerades 1983 och äger marken. Föreningen sträcker sig mellan Styrmansgatan 15-17 och upplåter 44 lägenheter med bostadsrätt, innehar 1 lägenhet med hyresrätt (dolt kapital) samt 1 lokal. Den totala lägenhetsytan uppgår till 4.466 kvm. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp. Delat ägande accepteras, juridisk person accepteras ej. I avgiften ingår värme, vatten samt grundutbud av kabel-TV via ComHem.
Inga planerade avgiftsändringar (kontrollerat 26/3-2020). FastighetVacker fastighet som stod färdigställd 1914. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;
2012 - Fasad, brevinkast och markanläggning
2012/2015 - Fönster
2015 - Fiber indraget
2017 - Stamspolning
2018 - Fönsterrenovering
Pågående fönsterrenoveringar sker samt ommålning av tak som planeras ske i framtiden.
Läs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.