Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Styrmansgatan

Få mer info
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1927130
  • Bostadsrätt
  • 60 m2
  • 2
  • 6 495 000 kronor
  • 2 034 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

60 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörÄntligen saluförs denna magnifika sekelskiftestvåa på en av Östermalms mest eftertraktade adresser. Ett stenkast från Karlaplan återfinns denna väldisponerade och genomgående lägenhet med både balkong och två fungerande kakelugnar. Lägenheten erbjuder flera tidstypiska detaljer som rejäl takhöjd, djupa fönsternischer, höga golvsocklar och vacker stuckatur. Bostaden har genomgående plankgolv i mörkare nyans.
Bakom betryggande säkerhetsdörr välkomnas vi av en hall som utgör mittpunkten för denna lägenhet. Här finns ingång till samtliga rum samt platsbyggd förvaring. Spatiöst vardagsrum med två stora fönster mot Styrmansgatan. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp och matbord för det större sällskapet. Här återfinns även en fungerande kakelugn, högre golvsocklar och stuckatur. I andra delen av lägenheten finns ett smakfullt renoverat kök som är utrustat med all maskinell utrustning som efterfrågad i ett modernt hem. Självklart finns både diskmaskin och tvättmaskin. Påkostat med exklusiva materialval och bänkskiva samt stänkskydd i carraramarmor. Gott om förvaring samt platsbyggd sittbänk med extra förvaring. Från köket når vi hemmets balkong som vetter åt väst och föreningens trivsamma innergård. I fil med köket finns rofyllt sovrum som även det vetter mot lugn innergård. Sovrummet har flera platsbyggda garderober och badrum en suite. Badrummet är stilrent och helkaklat, givetvis finns golvvärme. Bostadens wc är placerat med ingång från hallen.FöreningBostadsföreningen Lyran UPA är en så kallad äkta bostadsförening med god ekonomi. Föreningen förvärvade fastigheten Lyran 5 med adress Styrmansgatan 53 och 53a i samband med byggnationen år 1887. Föreningen äger marken. Det finns i dagsläget inget beslut om avgiftsändring (avstämt 3 mars 2020). TV och bredband via ComHem. Föreningen upplåter 23 andelar där ett par är sammanslagna, totalt 20 lägenheter. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 0,25% av försäljningsbeloppet, dock max 5000 kronor som betalas av säljaren. Pantsättningsavgift tas ut med 1000 kronor. Föreningen accepterar inte juridisk person som medlem. Föreningen accepterar så kallat delat ägande.FastighetLyran 5 är en välskött fastighet anno 1887. I samband med vindsbyggnation år 1986/87genomgick fastigheten större renovering då bland annat el-stigare byttes, alla lägenheter har 3-fas. Även tak och trappuppgångar byttes/renoverades. Föreningen har som policy att renovera stammar om problem skulle uppstå samt i samband med att medlem själv gör omfattande ombyggnad. Fasadrenovering samt trappuppgångar renoverades 2017/2018. I dagsläget finns inget beslut om renovering (avstämt 3 mars 2020)
Gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, bastu, gemensam innergård samt cykel/däcksrum. Till lägenheten disponeras ett källarförråd.Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.