Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Styrmansgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1986764
  • Bostadsrätt
  • 22 m2
  • 1
  • 2 795 000 kronor
  • 1 577 Kronor

22 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörPå ett av Östermalms mest eftersökta lägen med närhet till Strandvägen ges här chans till denna ljusa, stilfulla och väldisponerade lägenhet med fri andrahandsuthyrning som påminner om ett boutiquehotell fylld av vackra sekelskiftesdetaljer som möter en modern interiör med nya ytskikt. Här ges ett tilltaget ljusinsläpp från två högresta fönster med djupa nischer som vetter mot lugn innergård och ramas in av en magnifik takhöjd som ger både rymd och atmosfär.
Välkomnande entré öppnar upp där kök och matplats med sällskapsyta ger en naturlig övergång till sovdel. Köket går i en avskalad modern känsla som nyligen blivit renoverad med svarta luckor som ramas in väl av svartgrå bänkskiva. Här ges en god arbets- och förvaringsyta med skåp som når hela vägen upp till tak samt utökad förvaring från hyllplan. Maskinellt utrustat med ugn, spishäll, fläkt samt kyl/frys och infällda spotlights i tak. I köket ges yta för matplats åt 4-6 personer med generöst matbord.
Lägenhetens rogivande sovdel är placerad längst in med plats för stor dubbelsäng och tillhörande möblemang där rymlig garderob i svart trä med speglade fronter löper längs- och över sängen för utmärkt förvaring. Invid sovdel nås badrum bakom speglade dörrar med frostat glas. Helkaklat i svart mosaik som ger en sober effekt med ljust klinker på golv. Stort vägghängt handfat med kromad handdukshängare och spegelskåp med belysning ovanför. Rymlig duschyta, WC-stol, samt golvvärme.
Här bor du på en av Östermalms mest eftertraktade adresser med närhet till såväl Strandvägen som kungliga Djurgården och Nybroviken. Runt Styrmansgatan finner du ett flertal välkända Östermalmskrogar, butiker och välrenommerade faciliteter som skrädderi och kemtvätt vilket underlättar och sätter kant på vardagen. FöreningBrf Styrmansgatan 13 är en solid, välskött och s.k. äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 1996 med tillhörande mark. Föreningen upplåter totalt 13 lägenheter med bostadsrätt om en totalyta av 431 kvm. Kabel-TV och bredband levereras via ComHem. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp som debiteras köparen.
Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en trivsam innergård med träaltan där det sommartid finns utemöblemang att tillgå samt gemensam tvättstuga. FastighetVacker fastighet som stod färdigställd 1861. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;
2010 - Elstigar
2011 - Fasadrenovering
2012 - Målning av trapphus samt ny belysning och armaturer
2013 - Målning och blästring av tak, varmvattencentral
2016 - Nytt trädäck på innergården, renovering av tvättstuga med nya maskiner
2017 - Stambyte och brevlådor i trapphus
2020 - Källsortering, indragning av fiber samt renovering och upprustning av husets baksidaLäs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.