Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Styrmansgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 2034038
  • Bostadsrätt
  • 49 m2
  • 2
  • 5 700 000 kronor
  • 2 679 Kronor

49 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörMed närhet till Strandvägen i vacker fastighet återfinns denna ljusa och tilltalande lägenhet med stor balkong mot lugn innergård samt bevarade attribut som fungerande öppen spis och vacker fiskbensparkett. Lägenheten har en generös disposition och takhöjd med öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum som förlänger det sociala livet.
Hall med goda förvaringsutrymmen från garderobsvägg och hatthylla välkomnar och leder vidare in till sällskapsdel och kök i delvis öppen planlösning med öppen spis och utgång till balkong. Här ges ett tilltaget sällskapsrum som vetter med möblerbar balkong mot föreningens lugna innergård som även ger ett stort ljusflöde in. Köket går i en lantlig känsla med grå färgskala på luckor som ramas in av svart bänkskiva i sten och får en naturlig övergång genom stor social köksö med utökad matplats åt 4 personer. Maskinellt utrustat med rostfri kyl/frys, spishäll, ugn, diskmaskin samt infällda spotlights i tak. Sällskapsrummet ger plats för både soffgrupp och stor matplats åt 6-8 personer med tillhörande möblemang.
Rogivande sovrum är beläget invid med ljusinsläpp från två håll genom ett tilltaget stort fönster samt ett mindre. Här ges plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang samt goda förvaringsmöjligheter från garderob som löper längs vägg i enhetligt utförande som i hall och kök.
Badrum nås från sällskapsdel, helkaklat i vitt med klinker på golv. Rymlig duschyta i hörn med duschvägg i klarglas. Handfat med vit kommod och spegel ovanför, WC-stol, handdukshängare samt tvättmaskin med arbetsbänk ovanför. FöreningBrf Carlelag 105 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som äger och förvaltar fastigheten Styrmannen 37 med tillhörande mark. Föreningen upplåter 46 lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta av 1922 kvm. Föreningen har även tre lokaler som upplåtes med hyresrätt samt 10 garageplatser som även dessa upplåts med hyresrätt, kösystem tillämpas och kostar 2700 kr/månaden. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV som levereras av ComHem (analogt basutbud). Balkongavgift om 79 kr i månaden tillkommer på månadsavgiften.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp samt överlåtelseavgift om 1 % av basbelopp. Juridisk person accepteras ej. Fastighet Vacker fastighet med byggnadsår 1930. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en trivsam innergård, tvättstuga med ny maskinell utrustning från 2013 samt cykelförråd. Till lägenheten hör ett källarförråd.
Ett urval av genomförda renoveringar och underhållsarbeten;
1999/2000 - En omfattande renovering med stambyte, nya elstigar, tak-fönster -och fasadrenovering.

2003 - Renovering av trapphuset


2019 - Fönsterrenovering med ljudisolerande energiglas

Kommande arbeta av taksäkerhet, källare, garage samt hissar föreligger.
Läs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.