Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Torstenssonsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1891381
  • Bostadsrätt
  • 145 m2
  • 5
  • 18 750 000 kronor
  • 4 586 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

145 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

Interiör I solid och välskött förening på Torstenssonsgatan 10 invid Strandvägen återfinns denna sekelskiftesvåning fördelad om 5 rum och kök med två väl tilltagna soliga balkonger. Här ges tre generösa salonger i fil mot gatan och genomgående magnifik takhöjd (3,5 m) som ramas in av vacker stuckatur, högresta fönster, handmålad kakelugn från byggnadsåret, en praktfull öppen spis, speglade pardörrar samt fiskbensparkett i större delen av våningen.
Möblerbar och avhängningsvänlig hall med renoverat badrum välkomnar och leder vidare till våningens stora sällskapsrum med öppen spis och utgång till generös balkong mot ljuva Torstenssonsgatan. I fil genom vackra pardörrar återfinns våningens två andra sällskapsrum varav det ena har en handmålad kakelugn från byggnadsåret placerad i hörn. Samtliga delar ger plats för stort möblemang som soffgrupper, matplats eller till att bli ett fantastiskt master bedroom. I samband med att ett nytt badrum iordningsställdes i anslutning till hallen förbereddes kakelugnsrummet för att kunna omvandlas till kök med vatten samt avlopp (dolt i bröstpanelen).
Genom tambur och serveringsgång med praktisk förvaring i mitten nås våningens andra påkostade badrum samt två rogivande sovrum och kök som vetter mot lugn innergård. Det större sovrummet ger plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och garderobsuppbyggnad. Från det ena sovrummet återfinns möblerbar balkong med grönskande lugnt läge med morgon- samt förmiddagssol. I det andra sovrummet finns i nuläget ett loft där sängen är placerad med platsbyggd bokhylla som fungerar som trapp.
Köket får fint ljusinsläpp genom tilltagna fönster. Här ges en sober känsla med vita luckor som ramas in väl av marmorbänk, med unikt goda arbets- och förvaringsytor med matplats för 4-6 personer. Härifrån ges även en klassisk köksingång ut till trapphus som idag är igensatt. Båda badrummen har renoverats med påkostade material där det ena har dusch och det andra badkar samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Helkaklat med marmor, klinker på golv och passande blandare i mässing. Infällda spotlights i tak samt golvvärme.FöreningBrf Lägret 3 är en ovanligt lågt belånad, välskött och äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 2008 med adressen Torstenssonsgatan 10 och 10A. Föreningen upplåter 30 lägenheter med bostadsrätt samt innehar 1 lokal med en total yta om 2.101 kvm.
Till lägenheten hör rymligt källarförråd om 6-8 kvm som nås med hiss. Fastighet Vacker fastighet anno 1896. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;
2015 - Takrenovering
2014/2015 - Byggnation och försäljning av råvind
2014 - Ommålning av trapphus, gårdsrenovering samt installation av bergvärme
2010 - Stambyte (relining av vertikala huvudstammar och byte av horisontella stammar i källare)
2010 - Byte av elstigarLäs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.