Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Valhallavägen

Få mer info
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1976167
  • Bostadsrätt
  • 50 m2
  • 2
  • 5 795 000 kronor
  • 2 328 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

50 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörPå populär och trivsam gata saluförs nu denna synnerligen tilltalande tvårummare, belägen högst upp i vackert gårdshus anno 1889.
Här erbjuds ett fantastiskt ljusflöde med 4 fönster i fil mot fantastisk innergård, påkostade materialval samt generöst sällskapsrum med vackra utsmyckningar. Med en takhöjd på hela 3 m upplevs lägenheten luftig och rymlig. Harmoniskt badrum en suite. Rogivande sovrum med trivsam färgtoning bidrar till en mysig känsla! Köket är smakfullt renoverat med mörkgråa fronter och påkostad bänksskiva. Hela bostaden har under senare år genomgott en förädling för att nu presenteras i detta inflyttningsbara skick med svitkänsla. Vacker fastighet med stabil och populär förening som är väldigt lågt belånad.
Välkomnande hall innanför betryggande dörr med avhängning längs hallen och tillhörande garderob. Hallen öppnar upp mot lägenhetens kök som är socialt planerat med tillhörande köksö och matplats i öppen planlösning mot vardagsrumsdelen. Luftigt och modernt kök med all önskvärd maskinell utrustning. Mörkgrå skåpsluckor samt påkostad bänkskiva i massivt trä. Spatiöst sällskapsrum med tre magnifika fönster i fil. Vardagsrummet erbjuder väl tilltänkt möbleringsalternativ med plats för både soffparti och matplats. Vardagsrummet besitter många av de klassiska attribut som efterfrågas på Östermalm; högre golvsocklar, stuckatur samt ett fantastiskt vackert brädgolv som är behandlat. Rymligt, helkaklat badrum en suite, förberett för tvättmaskin. Harmoniskt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Stora garderober som tar hand om klädförvaringen.
Denna lägenhet är en sekelskiftespärla med ostört och stillsamt läge ut över rogivande gård i vacker fastighet anno 1889 med magnifik entré och grönskande innergård. I fastighetens gathus verkade tidigare Prins Eugen som haft ateljé högst upp i huset och som från utsidan kan kännetecknas med sitt stora fönster ut över Valhallavägen. Från denna utgångspunkt har du endast några få meter till Stadions tunnelbana, nära till Karlaplan, Östermalmstorg och kort promenad till Stureplan likväl som Lill-Jansskogen och Östermalms IP. Det nya kvarteret Melodislingen rakt över Valhallavägen erbjuder ny arkitektur och miljö där du hittar populära bakfickan till restaurang Proviant med tilltalande uteservering i bästa västerläge. FöreningBrf Bäfvern 20 är en nästintill skuldfri och äkta bostadsrättsförening som bildades 1981. Föreningen upplåter 24 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen har sedan tidigare god ekonomi från hyresrätter som avyttrats med tiden och intäkten investerats i fastighetens underhåll. Föreningen innehar idag en råvind om cirka 300 kvm med beslut om att avyttra och upplåta denna yta till bostadsrätter. En eventuell försäljning kommer att betyda stora intäkter till föreningen. Delat ägande eller enbart övernattningsboende godtas. För mer information om föreningens ekonomi, se bilagd årsredovisning. FastighetVälskött vacker fastighet med två charmerande innergårdar och magnik entré från gathus. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt de två fantastiska innergårdarna med möblemang och utsmyckningar som vacker fontän och varierande växtlighet. Gemensam tvättstuga med tre tvättmaskiner, torksskåp samt två torktumlare. Till lägenheten disponeras vindsförråd samt allmänt förråd i källaren. Kabel-tv levereras av Com-Hem och obligatoriskt bredband tillkommer från Ownit Fiber om 186 kr i månaden. Som dold tillgång finnes möjligheten att sälja råvindar vilket också har diskuterats av medlemmarna.
Uförda reparationer och underhåll i urval;
2018 - OVK nyligen godkänd
2017 - Fasadrenovering
2017 - Byte av galvrör i gathusets källare
2016/2013 - Fönsterrenovering
Gårdarna genomgick en omgestaltning efter ritningar av konstnären Linda Gustavson Nameth som ritat flertalet andra innergårdar i Stockholm och som själv är medlem i föreningen. Gårdarna har fått publicitet i magasin som Sköna Hem.
Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.