Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Wittstocksgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1895587
  • Bostadsrätt
  • 61 m2
  • 2
  • 6 095 000 kronor
  • 2 799 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

61 m2 lägenhet till salu i Stockholm Östermalm

InteriörPå en av Östermalms mest eftersökta adresser med garage i huset och närhet till Karlaplan ges chans till denna ljuva lägenhet om 61 kvadratmeter i vacker tjugotalsfastighet med bevarade detaljer som öppen spis och glasade pardörrar anno 1929. Här ges öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum med tilltagen takhöjd och spröjsade välvda fönster genomgående som ramas in väl med väggpanel i sällskapsrum.
Rymlig och avhängningsvänlig hall välkomnar med plats för ytterkläder på häng- och hyllplan. Vidare leds du in genom vackra glasade pardörrar till sällskapsrum i öppen planlösning till kök. Tilltaget fönster ger fint ljusinsläpp och vetter mot lugna Wittstocksgatan. Sällskapsrummet ger en generös yta åt stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats åt 4-6 personer där även vacker öppen spis återfinns längs ena väggen. Köket går i en modern och sober känsla med vita släta luckor som ramas in väl av bänkskiva i marmorsten. God arbets- och förvaringsyta ges på båda sidor med köksbänk där ena delen är utskjutande och blir till bardel/extra matplats. Maskinellt utrustat med rostfri gasspis och fläkt, integrerad diskmaskin, tvättmaskin samt kromad blandare.
Rogivande sovrum vetter även det mot Wittstocksgatan med tilltaget fönster. Sovrummet ger plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang och yta åt garderobsuppbyggnad. Här finns även två rymliga klädkammare i originalutförande.
Vid hallen finner du badrum, helkaklat i vitt på vägg samt vita klinkersplattor på golv. Kromad takdusch med vikbara duschväggar i klarglas placerad i hörn. Handfat på vit kommod med praktisk förvaring undertill och spegelskåp på vägg med trådlös högtalare och bluetooth. WC-stol, kromad handdukstork, infällda spotlights i tak. FöreningBrf Trumslagaren 13 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som äger marken och sträcker sig mellan adresserna Wittstocksgatan 2 och Värtavägen 14. Föreningen upplåter 32 lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta av 2.718 kvm samt innehar 3 lokaler om 189 kvm och garage med två platser mot Värtavägen. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp. Medlemsavgift debiteras även köparen med 500 kr.
Inga avgiftsändringar (kontrollerat 19/3-2020)
Fastighet Vacker fastigheten som stod färdigställd 1929. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;
2019 - Försäljning av föreningens sista hyresrätt, nu upplåten som bostadsrätt
2019 - Fönsterrenovering mot gård och gata
2018/2019 - Tätning av ventilationskanaler
2010 - Byggnation av balkonger mot innergård
2007 - Ommålning av trapphus och källarutrymmen Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.