Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Södermalm, Gotlandsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1857594
  • Bostadsrätt
  • 33 m2
  • 1
  • 2 695 000 kronor
  • 1 819 Kronor

33 m2 lägenhet till salu i Stockholm Södermalm

InteriörPå attraktivt läge i omåttligt populära SoFo finner du här denna smakfulla lägenhet belägen i vacker 20-tals fastighet. Här bor du med en väl tilltagen balkong, generös takhöjd och stora fönster med spröjs som skänker ett härligt ljus. Optimal planlösning med inbjudande rundgång som skapar ett härligt flöde i bostaden. Välskött förening med god ekonomi!
Välkomnande hall innanför betryggande säkerhetsdörr med goda avhängningsmöjligheter. Stambytt och fräscht badrum dusch, wc, handfat med kommod och handdukstork. Smakfullt kök med gott om förvaring och bra arbetsytor samt trevlig matplats intill fönster. I socialt öppen planlösning från kök nås vardagsrum med gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Härifrån nås balkong med plats för härliga utemöbler. Smart avskärmat i vardagsrummet finns sovalkov med plats för dubbelsäng samt bra förvaring i intilliggande klädkammare.FöreningBrf Plogen 7 en s.k. äkta bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen består av ett flerbostadshus som inrymmer 56 bostäder varav 51 upplåts med bostadsrätt och fem med hyresrätt samt fyra lokaler där samtliga upplåts med hyresrätt. Kabel-TV och Bredband levereras av Bredbandsbolaget som båda ingår i månadsavgiften.
För närvarande finns inga planerade avgiftsförändringar.
För mer information se föreningens hemsida: www.brfplogen7.se/FastighetVacker fastighet som byggdes 1926. Fastigheten Plogen 7 ägs och förvaltas av föreningen och innehas med tomträtt. Föreningens medlemmar disponerar gemensamhetsutrymmen i form av en stor innergård med tre stora sittgrupper för medlemmarna, generös tvättstuga, cykelförvaring och soprum.
Urval av genomförda renoveringar;
1992 Totalrenovering inkl. Stambyte
2011 Balkonger
2012 Fönster
2014 Fasadmålning
2015 Säkerhetsdörr
2019 Stamspolning
Framgent har föreningen planerat.Läs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.