Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Södermalm, Mariatorget

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1880467
  • Bostadsrätt
  • 47 m2
  • 2
  • Ej angivet
  • 1 098 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

47 m2 lägenhet till salu i Stockholm Södermalm

InteriörI Rivals grannhus ligger denna fina sekelskiftes 2:a med balkong på Mariatorget. Här ges en sällsynt chans att förvärva en bostad i denna klassiska fastighet. Härliga originaldetaljer och 3,10 meter i tak varvas smakfullt med ny design på dessa väldisponerade kvadratmeter. Stor balkong från köket på lugnt läge. Mycket solid förening med låga avgifter.
Bostaden disponeras enligt nedan:
Rymlig hall med hatthylla och utrymme för skor. Vidare in i hallen finns garderob samt bra arbetsplats som idag inreds med piano. Vitmålade väggar samt fiskbensparkett på golvet.
Vardagsrum med stort spröjsat fönster, cirka 3,10 i takhöjd, elegant målade väggar samt fiskbensparkett på golvet. Här finns gott om utrymme att inreda med soffgrupp, tv-möbel och stor matplats.
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Tyst beläget mot innergården. Målade väggar och fiskbensparkett på golvet.
Stilrent kök med mycket förvaring i skåp ända upp till taket samt rymliga underskåp. Snygg design och smakfulla och lyxiga material. Fullt utrustat med spis, ugn, diskmaskin och kyl/frys. Utgång till balkongen från köket.
Rymlig balkong med utgång från köket. På balkong finns gott om plats för stolar och bord.
Helkaklat badrum som är utrustat med toalett, handfat samt badkar. Möjlighet finns att byta badkar mot dusch och tvättmaskin.FöreningBrf Rosendal Större nr 9 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1985. Föreningen äger marken och består av 21 bostadsrätter och 5 lokaler med hyresrätt samt garage. Föreningen har en mycket stabil och fin ekonomi med låga avgifter, bra intäkter och endast ca 1.363 kr/kvm i lån.
Inga planer på att ändra avgifterna.
I föreningen finns gemensam tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd och vindförråd till varje lägenhet. Tv och internet från Com Hem.FastighetDen klassiska fastigheten på Mariatorget 7 byggdes 1888 och ägs idag av föreningen. Huset är mycket gott skick och inga större underhåll är planerade.

Åtgärder på fastigheten:
2018 - säkerhetsdörrar till alla lägenheter
2016 - stamspolning samt relining avstam
2013 - fasadrenovering, fönsterrenovering
2011 utbyte av värmecentral, hissrenovering
2010 - trapphusrenovering
För en gedigen lista av utförda renoveringar på fastigheten se sista sidan i årsredovisningen.
Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.