Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Södermalm, Ringvägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1986762
  • Bostadsrätt
  • 42 m2
  • 2
  • 3 495 000 kronor
  • 2 210 Kronor

42 m2 lägenhet till salu i Stockholm Södermalm

InteriörVälkommen till denna mycket väldisponerade och ljusa 2:a med fransk balkong på högt och fritt läge. Generös takhöjd, fin fiskbensparkett och stora fönsterparter. Härligt sällskapsrum med fransk balkong och helt fri utsikt. Bra arbetskök, separat sovrum med plats för stor säng, nyrenoverat badrum och gott om förvaringsutrymmen. Synnerligen bra planlösning som tar till vara på varje kvadrat.
Här i SoFo bor du på ett mycket eftertraktat läge. Här finns närhet till allt man kan önska sig i form av trevliga kaféer, restauranger och barer, fina grönområden, bra shopping och mycket goda kommunikationer.
Bostaden disponerad enligt nedan:
Välkomnade och rymlig hall med mycket gott om förvaringsutrymmen för både ytterkläder och skor. Vitmålade väggar och fiskbensparkett.
Ljust och rymligt sällskapsrum med plats för stor soffgrupp samt matbord. Härlig fransk balkong på fritt söderläge med mycket sol. Vitmålade väggar och fiskbensparkett.
Mysigt sovrum med plats för stor säng samt byrå eller garderob. Vitmålade väggar och fiskbensparkett.
Bra arbetskök med full maskinell utrustning och mycket gott om förvaring.
Nyrenoverat badrum från 2018. Stilrena färger och materialval. Utrustat med golvvärme, vägghängd toalett, dusch samt handfat.
Välkommen på visning!
FöreningBrf Räfsan 153 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2016. Föreningen består av 53 bostadsrätter, 12 kvarvarande hyresrätter (dold tillgång) samt 4 lokler med hyresrätt.
För mer info: brfrafsan153.se/FastighetFastigheten byggdes 1927 och köptes av föreningen 2018. I huset finns källarförråd till alla lägenheter, gemensam tvättstuga samt innergård.
Utförda renoveringar:
2019 - stambyte, byte av el och radiatorer i samtliga lägenheter och hela fastigheten, renovering av hissar, åtgärder gällande värme och ventilation, tvättstuga, armaturer i trapphuset, rivning av elrum
2018 - vinden har exploateras och sålts som bostadsrätter i samband med det gjordes även taket
Kommande åtgärder planeras:
2021 - gårdsbjälklag
2022 - ytskikt i hyresrätterna
2023 - fasad, fönster, balkongerLäs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.