Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Hälsingegatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1887191
  • Bostadsrätt
  • 54 m2
  • 2
  • 5 195 000 kronor
  • 2 696 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

54 m2 lägenhet till salu i Stockholm Vasastaden

InteriörMed närhet till Vasaparken på lugna och eftertraktade Hälsingegatan återfinns här denna trivsamma och sagolika tvårummare, genomgående fint renoverad. Här återfinns en mängd klassiska attribut från byggnadsåret med tilltagen takhöjd på över 3,0 meter, vacker stuckatur, höga fönster som vetter mot trivsam innergård och utgång genom franska dubbeldörrar till möblerbar och insynsskyddad uteplats.
Social och möblerbar hall öppnar upp till sällskapsdel i öppen planlösning till kök där yta för såväl stor soffgrupp som matmöblemang för 6-10 personer ges. Kök utrustat med alla bekvämligheter som efterfrågas i ett modernt hem. Sovrum i fil med garderobsvägg som tar hand om klädbehovet samt utgång till hemmets uteplats. Här spenderas gärna eftermiddagarna eller middagarna med familj och vänner. Eller varför inte sommarfrukost? Fullt möblerbar med både plats för lounge möbler och matgrupp.

Bostaden har separat wc och duschrum, väldigt bekvämt då man som par kan nyttja bägge samtidigt.
Här bor du på Vasastans mest attraktiva adress med närhet till både Vasaparken och Odenplan. I kvarteret finner du klassiska och anrika restauranger som Tennstopet, Wasahof och Tranan samt omåttligt populära Flippin' Burgers som slåss med Michelinbelönta Sushi Sho i regi av Carl Ishizaki. På Odenplan återfinns en av Stockholms största knutpunkter för kommunaltrafik med både tunnelbana, buss och nya citybanan som tar dig till resterande stadsdelar. Föreningen har en egen hemsida: valkyrian7.se/.FöreningBrf Valkyrian 7 är en så kallad äkta bostadsrättsförening som bildades 2008. Föreningen består av 32 bostadsrätter, 3 hyresrätter, 2 lokaler med hyresrätt samt ett garage med 7 platser. Fastighetens totalyta är 1 924 kvm, fördelad 1 740 kvm bostadsyta samt 184 kvm lokalyta. Stabil förening med ordnad ekonomi. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Föreningen har en egen hemsida: valkyrian7.se/.FastighetVacker sekelskiftesfastighet anno1906 om totalrenoverades 2008/2009 då stambyte, fasad- och gårdsrenovering samt byggnation av balkonger gjordes.Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.