Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Norrtullsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1823491
  • Bostadsrätt
  • 93 m2
  • 4
  • 9 750 000 kronor
  • 4 310 Kronor

93 m2 lägenhet till salu i Stockholm Vasastaden

InteriörVindsvåning om fyra rum och kök med stor terrass i västläge alldeles intill Odenplan. Stilren och synnerligen väldisponerad våning som erbjuder fina och öppna sällskapsytor i fil, två bra sovrum och möjlighet till ett tredje sovrum på övre plan. Milsvidd utsikt över stadens takåsar och helt insynsskyddat på både balkongen och terrassen.
Bostaden disponerad enligt nedan:
Välkomnande entré med platsbyggd garderob med spegeldörrar och gott om utrymme för ytterkläder och skor. Vitmålade väggar och parkettgolv som enhetligt löper genom hela bostaden.
Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning på entréplan. Rymliga ytor att inreda med stora möbelgrupper. Stora fönster med bra ljusinsläpp och härlig utsikt över Vasastan och ända förbi Gärdet.
Köket är stilrent inrett med vita över- och underskåp med generösa förvaringsutrymmen samt stora arbetsytor. Fullt utrustat med induktionshäll, ugn, micro, diskmaskin samt integrerad kyl/frys. Från köket finns en liten balkong med trevlig morgonsol.
På entréplan finns ett sovrum med stor klädkammare. Sovrummet används idag som arbetsrum/gästrum men fungerar lika bra som vanligt sovrum eller barnrum.
Övre plan inreds idag med ett sällskapsrum/tv-rum intill terrassen, men som med enkla medel kan gränsas av och skapa ett tredje sovrum.
Stor terrass i rakt västerläge med sol från lunch till kväll. Balkongen vetter mot den fina och nyrenoverade Enkehusparken. Helt insynsskyddat från husen runt omkring.
Master bedroom ligger även det på övre plan och är väl avskiljt de större sällskapsytorna. Här finns plats för stor dubbelsäng med sängbord och byrå. Platsbyggd garderob med skjutdörrar längs med ena väggen.FöreningBrf Heimdall 10 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 2007. Föreningen består av 26 bostadsrätter och 1 lokal med hyresrätt.
Föreningen har en fin ekonomi med endast ca 3,5 mkr i lån (ca 1500 kr/kvm) och man äger marken. Det finns inga planer att ändra sina avgifter.
För mer info: heimdall10.wordpress.com/FastighetFöreningen äger fastigheten som byggdes 1863 och plan fyra och uppåt 1903. I fastigheten finns soprum, cykelrum och barnvagnsrum på gården. Lägenhetsförråd i källaren. Tvättstuga på vinden innehållande två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Huset är i mycket gott skick och inga nya renoveringar är planerade.
Utförda renoveringar:
2000: fasad mot gården renoveras.
2007: ombildning till bostadsrätt, omvandling av 1 kontor till bostad i 43:an, elslingor på tak, ny undercentral för fjärrvärme.
2008: ny tryckstegringspump, byte av avloppsstammar, nya varm- och kallvattenledningar, nya elstigar och elmätare, tätning av vissa rökgångar, målning av yttertak.
2009: Byggande av balkonger mot gården.
2010: renovering och målning av entréer, trapphus och vindspassage.
2015: renovering av gavel- och gatufasad.
2016: ombyggnation av lokaler till bostäder.Läs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...