Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Olof Palmes gata

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1806503
  • Bostadsrätt
  • 41 m2
  • 1
  • 3 795 000 kronor
  • 1 973 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

41 m2 lägenhet till salu i Stockholm Vasastaden

InteriörÄntligen saluförs denna smakfullt renoverade studiolägenhet mitt i City! Kombinationen av den öppna planlösningen, minimalistiska stilen och utsikten över takåsarna ger lägenheten en unik karaktär. Ett perfekt boende för de som vill ha direkt access till stadens puls och sticka ut på ett sofistikerat sätt.
Inga detaljer lämnats åt slumpen. Redan i hallen möts du av ett golv i nero marquina-marmor som sedan övergår i ett mattsvart fiskbensparkett som går igenom hela lägenheten. Dimmers samt dörrhandtaget till badrummet är från Buster & Punch. Den 3,5 meter långa platsbyggd garderoben med borstade ståldörrar från golv till tak ger både bra förvaring och en känsla av rymd. Garderoben inrymmer även ett dolt sängskåp, vilket med enkelhet kan nyttjas som extrasäng när gäster är på besök.
Köket är också platsbyggd med finsnickeri i handmålad halvmatt genomgående svart färg. Vitvaror från Smeg och blandare från Tapwell.
Sociala ytor har prioriterats med ett generöst kök och vardagsrum. Denna del av lägenheten ger ett underbart ljusinsläpp från två stora fönsterparier i 90 graders vinkel mot varandra.
Vardagsrummet innehåller även platsbyggd väggdel med ljusinsläpp som bildar en sovalkov - praktiskt, luftigt och snyggt!
Stilrent och helkaklat badrum utrustat med dusch, duschväggar, wc, kommod, handfat i marmor och spegelskåp.
Varmt välkomna till detta unika boende ett stenkast från Centralstationen och Centralbadet. Populära bageriet Le Violon Dingue finner vi i huset och inom två minuters promenad hittar vi Urban Deli, Hötorgshallen, Filmstaden Sergel samt Haymarket för att nämna ett par attraktioner. Mycket goda kommunikationer!FöreningBrf Tranhalsen 9 är en så kallad oäkta bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen undersöker för tillfället möjligheterna till att bli äkta. Föreningen förvärvade fastigheten Tranhalsen 9 år 2003. Marken innehas med äganderätt. Föreningen upplåter 50 lägenheter med bostadsrätt och en lägenhet samt sex lokaler med hyresrätt. Föreningen har inte beslutat om någon förändring av avgiften eller större renovering av fastigheten. Föreningen godtar inte juridisk person som ägare av lägenhet, dock godkänns delat ägande.
För mer information vänligen se bilagd årsredovisning och föreningen egna hemsida; www.tranhalsen9.seFastighetTranhalsen 9 är en välskött fastighet anno 1938. Fastigheten är ritad av arkitekt Ernst Grönwall. Total bostadsyta om 2425 kvm och lokalyta om 836 kvm. Fastigheten är löpande stambytt innan förvärvet år 2003.
Gemensamma utrymmen i form av modern och fräsch tvättstuga. Till lägenheten hör ett källarförråd.
För mer information kring gjorda renoveringar vänligen se bilagd årsredovisning.Läs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...