Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Rörstrandsgatan

Få mer info
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1986759
  • Bostadsrätt
  • 67 m2
  • 2
  • 5 750 000 kronor
  • 2 400 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

67 m2 lägenhet till salu i Stockholm Vasastaden

InteriörPå Birkastans i särklass mest eftertraktade adress med det bästa Vasastan har att erbjuda ges chans till denna välskapta och stilfulla lägenhet i vacker tjugotalsfastighet som blivit genomgående renoverad med varsam hand för uppnå denna höga standard. Här ges vackra detaljer som fiskbensparkett och vägglister i samtliga delar som ramas in väl av en tilltagen takhöjd, spröjsade fönster med djupa nischer och en platsbyggd interiör med lantliga inslag och oerhört goda förvaringsmöjligheter. 6 garageplatser finns i föreningen.

Möblerbar och avhängningsvänlig hall med badrum välkomnar och leder vidare ut till sällskapsdel och kök i öppen planlösning. Sällskapsrummet ger en tilltagen yta för stor soffgrupp med tillhörande möblemang och får en naturlig avgränsning till kök genom matplats i mitten med plats åt 4-6 personer.
Köket går i en lantligt modern känsla med grå färgskala på luckor och köksö med en bänkskiva av betong och franskt bistrokakel på vägg som ramar in väl. Köket ger goda förvarings- och arbetsytor med skåp upp till tak samt köksö som förlänger det sociala livet med utökad matplats för två personer. Maskinellt utrustat med kyl/frys, ugn, spishäll, fläkt och diskmaskin. Invid köket löper en platsbyggd bokhylla längs vägg med stilfulla läderhandtag på luckor nedtill med plats för såväl tablebooks som porslin och servis.
Genom tambur med uppbyggd walk-in closet nås lägenhetens stora rogivande sovrum med tilltaget fönster för fint ljusinsläpp. Längs vägg ges en stor garderobsvägg som når upp till tak med vita lantliga fronter. Sovrummet ger plats för en stor dubbelsäng med tillhörande möblemang.
Badrummet ger en lantlig hotellkänsla med påkostade material där marmor-klinker beklär golv och franskt bistrokakel når halvvägs upp på vägg med grå färg som tar vid. Duschytan är kaklat med stilfull mosaik på vägg och har en kromad takdusch med lantlig blandare och duschvägg i klarglas. Fristående badkar och lantlig WC-stol, handfat på marmorbänk med vit kommod, infällda spotlights i tak samt golvvärme. FöreningBrf Fajansen 2 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 2007. Föreningen upplåter 45 lägenheter med bostadsrätt samt innehar 1 lägenhet och 5 lokaler med hyresrätt (dolt kapital). Den totala lägenhetsytan uppgår till 3.851 kvm. Kabel-TV och bredband levereras via ComHem samt Telenor. 6 garageplatser finns i föreningen. Separat kö. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp. FastighetVacker fastighet anno 1925. Urval av genomförda renoveringar och underhållsarbeten;
2013 - Innergården renoverades
2012 - Stadsnätets fiber anslöts till fastigheten
2010 - Stambyte
2010 - Installation av säkerhetsdörrar
2009 - Byte av elstigarLäs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.