Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Roslagsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1817159
  • Bostadsrätt
  • 30 m2
  • 2
  • 2 995 000 kronor
  • 1 526 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

30 m2 lägenhet till salu i Stockholm Vasastaden

InteriörVälkommen till denna nyrenoverade och ytterst väldisponerade 2:a på populära Roslagsgatan. Genomgående toppskick, högt i tak, bra ljusinsläpp samt fina material och färgval. Trevligt belägen mot tyst innegård och möjlighet till egen terrass finns. Bygglov samt föreningens tillstånd finns för att starta bygge av den egna terrassen. Bostaden disponeras enligt nedan:
Välkomnande hall men generöstakhöjd, vitmålade väggar samt ny parkett på golvet som löper genom hela bostaden. Stor garderobsvägg med gott om förvaring samt städskåp.
Mysigt sovrum med plats för stor dubbelsäng och sängskåp. Fönster mot ostörd och tyst innergård.
Allrummet är inrett idag med både stor matplats samt ordentlig soffa framför tv-möbeln. I öppen planlösning finns det nyrenoverade köket. Fullt utrustat kök induktionshäll, ugn, diskmaskin och kyl/frys. Gott om förvaring i över- och underskåp samt ordentligt med arbetsyta.
Nyrenoverat badrum med vitt kakel på väggarna och marmor på golvet med golvvärme. Utrustat med toalett, handfat samt badkar.
Synnerligen väldisponerad bostad med allt man kan önska som passar ypperligt för singeln som det unga paret.FöreningBrf Baggen 3 är en äkta bostadsrättsförening som försvärvade fastigheten 2004. Föreningen består av 34 bostadsrätter samt 4 kvarvarande hyresrätter samt 6 lokaler med hyresrätt. De kvarvarande hyresrätterna utgör en ordentlig dold tillgång.
Föreningen har inga planer på att ändra sina avgifter som sänktes med 10% 2019.FastighetFin sekelskiftesfastighet i gott skick. Föreningen äger marken. I huset finns cykelförråd, barnvagnsrum och tvättstuga.
Inga nya renoveringar är planerade.
Utförda renoveringar:
2017 - OVK, stamspolning
2016 - Balkonger
2014 - Hissrenovering
2013 - Säkerhetsdörrar inkl. postboxar
2013 - Balkonger
2012 - Trapphus samt fönsterrenoveringLäs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...