Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Roslagsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1844905
  • Bostadsrätt
  • 28 m2
  • 1
  • Ej angivet
  • 1 470 Kronor

28 m2 lägenhet till salu i Stockholm Vasastaden

InteriörVälkommen till denna fina bostad full med vackra originaldetaljer. Fin takhöjd, trevliga originalgolv och stora fönsterpartier. Stort badrum med plats för tvättmaskin samt separat kök med full maskinell utrustning.

Belägen på ostört läge populära Roslagsgatan. här bor man med närhet till allt som stadens puls kan erbjuda samt den vackra naturen i Hagaparken och Brunnsviken. På kort promenadavstånd har du goda kommunikationer samt både Handels och KTH.

Välkommen till ett hem att trivas i!
FöreningHSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm är en stor och välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som bildades 1935 och upplåter 178 lägenheter med bostadsätt samt tre lokaler hyresrätt. Kabel-TV levereras av ComHem där basutbudet ingår i månadsavgiften och Bredband genom fiber via Stockholms stadsnät som ingår i månadsavgiften. Juridisk person accepteras inte som ägare. Delat är godkänt med minsta andel om 10%. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av aktuellt basbelopp som debiteras säljaren.
För mer information se föreningens hemsida: hembokat.se/brfblakrakan/maklarinfo/FastighetVacker och välvårdad fastighet med byggår 1929. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Blåkråkan 1 i Stockholm. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en trevlig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter, fyra tvättstugor, cykelförråd och barnvagnsrum.
Urval av genomförda renoveringar;
2017 - Takmålning
2017 - OVK
2017 - Värmeinjustering
2013 - Stamspolning av köksstammar
1990-1994 - Fastigheten totalrenoverades (fasad, fönster, tak, grund, trappuppgång, gård, byte av elstigar)
Framgent har föreningen planerat renovering av de tre hissarna samt målning i trappuppgångarna, reparation av ytterdörrar och byte av armatur i trappuppgångarna. Hissar nov-dec och trappuppgångar nästa år. Finns att läsa om detta i Nyhetsbreven i Mäklarinfo på hemsidan.Läs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.