Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Roslagsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1849155
  • Bostadsrätt
  • 39 m2
  • 1
  • 3 750 000 kronor
  • 1 447 Kronor

39 m2 lägenhet till salu i Stockholm Vasastaden

InteriörRymlig och ljus bostad i skuldfri Brf. Här erbjuds fin takhöjd samt vackra originaldetaljer såsom fiskbensparkett och stora spröjsade fönster. Stora sällskapsytor samt ett fullt utrustat kök och rymligt badrum. Samtliga fönster mot tyst gård. Goda möjligheter att skapa en mycket bra mini-2:a. Här på populära Roslagsgatan finns allt man kan önska sig av restauranger, kaféer och butiker. Optimal adress i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm.
Bostaden disponeras enligt nedan:
Välkomnande hall med gott om utrymme för ytterkläder och skor med platsbyggd hatthylla. I hallen finns mer utrymme för garderober eller skrivbord.
Stort kök med full maskinell utrustning såsom diskmaskin, spishäll, ugn och kyl/frys. Gott om förvaring och bra arbetsytor. Fönster i köket med bra ljusinsläpp.
Allrum som idag inreds med stor soffgrupp, matplats samt säng i ena hörnet. Fin takhöjd och ett fantastiskt fönsterparti med fint ljusinsläpp.
Ljust och fräscht badrum med kaklade väggar i vitt samt svart klinkers på golvet. Utrustat med dusch, handfat och toalett.
Se alternativa planskisser för möjlig 2:a. FöreningBrf Muraren 13 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 2000. Föreningen består av 41 bostadsrätter, 2 hyresrätter (108 kvm) och 3 lokaler med hyresrätt. Skuldfri förening med låga avgifter och stora hyresintäkter.
Föreningen accepterar delat ägnade inom familjen, minsta andel 10%.
Föreningen har tv från Com Hem och gruppanslutning till bredband från A3 med 1000/1000 mbit/s för endast 250 kr/mån.
Det finns inga planer på att ändra avgifterna.
För mer info: www.brfmuraren13.seFastighetFin fastighet byggd 1932 som idag är i mycket gott skick. I huset finns gemensam tvättstuga i källare och cykelställ på gården. Inga nya planer på nya renoveringar på huset.
Utförda renoveringar:
- Fasad renoverad
- Fönster renoverade under 2006/2007
- Tak renoverat, ny hiss 2007 - Trappuppgång 2008
- Avloppsstammar utbytta under 1980-talet
- Bottenstammar utbytta under 2006
Läs mer

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.