Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Roslagsgatan

Få mer info
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1936379
  • Bostadsrätt
  • 24 m2
  • 1
  • 2 495 000 kronor
  • 1 445 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

24 m2 lägenhet till salu i Stockholm Vasastaden

InteriörI vacker fastighet från 1905 belägen på tredje våningen finner du här denna synnerligen smakfulla och optimalt planerade bostad. Här erbjuds eftertraktade attribut från byggnadsåret så som generös takhöjd om 3,1m, vacker stuckatur och inbjudande furugolv. Attraktivt kök med rostfria luckor och bra förvaring. Maskinellt utrustat med diskmaskin, spishäll, fläkt och kylskåp med frysfack. Rummet erbjuder ett mycket härligt ljus tack vare tre stora fönster i västerläge och gott om plats för säng, soffgrupp och matplats. Separat dusch och wc för att nyttja ytan på bästa sätt, båda helkaklade och mycket fräscha. I hall finns stor garderob för ypperlig förvaring. Mycket välskött förening med låg belåning. Den perfekta första lägenheten med enbart ca 10 minuters promenad till KTH, SU och Handelshögskolan.
Från denna adress bor du inte långt ifrån sagolika Brunnsviken och Hagaparken med sina fantastiska vattennära grönområden och motionsspår. Inte långt härifrån når du även Odenplan som är en av Stockholms mittpunkter när det gäller kommunaltrafik från tunnelbana, busstrafik och citybanan. Fortsätter du Roslagsgatan ner finner du ett stort utbud av restauranger och butiker såsom Meno Male, Bar Nombre och La Brasas.FöreningBrf Juno är s.k. äkta bostadsrättsföreningen som består av 41 lägenheter och en lokal som alla upplåts med bostadsrätt. Föreningen har en mycket bra ekonomi med låg belåning på endast 1824kr/kvm. Bredband levereras av Bahnhof genom fiber och ingår i månadsavgiften.
För mer information se föreningens hemsida: www.brfjuno.seFastighetRepresentativ och välskött fastighet anno 1905. Fastigheten Staren 5 ägs och förvaltas av föreningen. Föreningens medlemmar disponerar gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, innergård med grillmöjligheter, cykelparkering och bastu.
Urval av genomförda renoveringar;
2006 Vindsbyggnation
2006 Installation hiss
2007 Stamspolning
2013 Filmning stammar, stambyten sker löpande efter behov
2017 FasadrenoveringLäs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.