Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Surbrunnsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1895586
  • Bostadsrätt
  • 78 m2
  • 3
  • 7 750 000 kronor
  • 3 065 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

78 m2 lägenhet till salu i Stockholm Vasastaden

InteriörVälkommen till denna mycket trevliga och ljusa sekelskiftes-3:a med stor balkong rakt i söder. Fullt med vackra originaldetaljer såsom stora fönster, höga golvsocklar, fina trägolv och en mycket generös takhöjd. Genomgående planlösning från den lugna gatan till den tysta innergården. Välplanerad bostad med två bra sovrum, gott om förvaringsutrymmen, balkong från köket samt ett rymligt badrum med tvättmaskin.
På Surbrunnsgatan bor man på ett mycket eftertraktat läge. Här i området kryllar det av trevliga restauranger, barer och kaféer. Alldeles runt hörnet finns även matbutiker, gym, förskolor samt goda kommunikationer. Närhet finns även till Vanadislunden samt Hagaparken.
Bostaden disponeras enligt nedan:
Välkomnande hall med bra ytor för ytterkläder och skor. Vidare in i hallen finns möjlighet till mer förvaring eller skrivbord. Vitmålade väggar och ljust originalgolv.
Stilrent kök med stora arbetsytor och gott om förvaring i rymliga under- och överskåp. Fullt utrustat med spis, ugn, diskmaskin samt kyl/frys. Utgång till balkongen är från köket.
Balkong i rakt söderläge med sol från ca 9-18. Belägen på högt och fritt läge mot fina innergårdar.
Ljust och inbjudande sällskapsrum med två stora fönsterpartier. Höga golvsocklar och fint originalgolv. Generös takhöjd ger en extra rymd till rummet. Här finns gott om plats att inreda med både stor soffgrupp och matsalsbord.
Två mycket bra sovrum. Båda rummen har plats för stora sängar och sängmöbler samt skrivbord eller mer förvaring. Det ena sovrummet har en mycket väl tilltagen och inbyggd klädkammare.
Fräscht badrum med kakel på väggarna och klinkers på golvet. Utrustat med dusch med glasväggar, handfat med komod, tvättmaskin med arbetsbänk samt toalett. FöreningBrf Surbrunn 8 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 1971, föreningen äger marken. Föreningen består av 44 bostadsrätter, 1 hyresrätt (dold tillgång) samt 6 lokaler med hyresrätt. Man har en god ekonomi och låga skulder om endast ca 3000 kr/kvm.
Inga planer att ändra avgifterna.
För mer info besök föreningens hemsida: www.surbrunn8.seFastighetFastigheten som föreningen äger är byggd 1905 och är i mycket fint skick. I fastighetens källare finns förråd till varje bostad, gemensamt cykel- och barnvagnsförråd, fin tvättstuga, hobbyrum samt möteslokal.
Några av renoveringarna på fastigheten:
2019 - fasadrenovering och fönsterbyten
2018 - byte av en stam, målning av trapphus och tak
2014 - gårdsrenovering
2013 - nya balkonger
2011 omläggning av tak, hiss
2006 - stambyte gårdshus
För en mer detaljerad lista se årsredovisningen.
Inga större underhåll planeras.Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.