Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Surbrunnsgatan

Få mer info
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1960964
  • Bostadsrätt
  • 94 m2
  • 3
  • 9 950 000 kronor
  • 2 369 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

94 m2 lägenhet till salu i Stockholm Vasastaden

InteriörVälkommen till en fantastiskt fin trerummare om 94 kvm med social planlösning, högt till tak, vackra utsmyckningar och solig balkong i söderläge. Denna sekelskifteslägenhet disponeras med två möjliga sovrum, ett stort och trivsamt vardagsrum samt separat kök med tillhörande matplats där vi även finner utgång till hemmets balkong. Stabil förening med låg avgift.
Välkomnande hall med gott om förvaring i direkt anslutning till entrén. Vi möts sedan av bostadens hjärta, det stora köket, som fungerar som knutpunkt. Här återfinns all maskinell utrustning som efterfrågas i ett modernt hem, generöst med förvaringsutrymme samt plats för stor matgrupp som även passar de större middagssittningarna. Från köket når vi även hemmets balkong som får flera soltimmar per dag. I fil med köket finns ett barnrum/arbetsrum.
Åt Surbrunnsgatan vetter vardagsrum och master bedroom. Vardagsrummet är stort och väldisponerat, här ges plats för större soffgrupp samt ytterligare möblemang. Här finner vi vacker stuckatur och en tidstypisk kakelugn (ej fungerande). Sovrummet som ligger i fil med vardagsrummet nås via en kortare hall där även två stora klädkammare finns och tar hand om ens förvaringsbehov. Sovrummet ger plats för dubbelsäng och nattduksbord samt ytterligare möblemang som kan efterfrågas. Härligt burspråk som bidrar med extra charm.
Det stora badrummet är placerat med entré från köket. Vackert renoverat med påkostade materialval. Utrustat med tvättpelare, förvaring, vägghängd wc, kommod, handfat, spegelskåp med förvaring, dusch, samt givetvis golvvärme.
På Surbrunnsgatan bor man på ett mycket eftertraktat läge. Här i området kryllar det av trevliga restauranger, barer och kaféer. Alldeles runt hörnet finns även matbutiker, gym, utomhuspool, förskolor samt goda kommunikationer (buss, tunnelbanans röda och gröna linjer samt pendeltåg). Närhet finns även till Vanadislunden, Vasaparken samt Hagaparken.FöreningBrf Surbrunn 8 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 1971, föreningen äger marken. Föreningen består av 44 bostadsrätter, 1 hyresrätt (dold tillgång) samt 6 lokaler med hyresrätt. Man har en god ekonomi och låga skulder. Inga planer att ändra avgifterna. Obligatoriskt värmetillägg om 1180 kr per månad samt eltillägg om 680 kr per månad tillkommer.
För mer info besök föreningens hemsida: www.surbrunn8.seFastighetFastigheten som föreningen äger är byggd 1905 och är i mycket fint skick. I fastighetens källare finns förråd till varje bostad, gemensamt cykel- och barnvagnsförråd, fin tvättstuga, hobbyrum samt möteslokal.
Några av renoveringarna på fastigheten:
2019 - fasadrenovering och fönsterbyten
2018 - byte av en stam, målning av trapphus och tak
2014 - gårdsrenovering
2013 - nya balkonger
2011 - omläggning av tak, hiss
2006 - stambyte gårdshus
För en mer detaljerad lista se årsredovisningen.
Inga större underhåll planeras.Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.