Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Tegnérgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1891384
  • Bostadsrätt
  • 60 m2
  • 2
  • 5 995 000 kronor
  • 2 818 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

60 m2 lägenhet till salu i Stockholm Vasastaden

InteriörPå mycket eftersökt och trevlig adress ligger denna smakfulla och stilrena 2:a på femte våningen. Genomgående planlösning från gata till gård, vacker fiskbensparkett, generös takhöjd, stora fönsterpartier, balkong i söderläge med utgång från både kök och sovrum, öppen spis i vardagsrummet samt badrum med tvättmaskin. Bostaden har en genomgående mycket hög standard och stilfulla material och färgval och har varsamt renoverats i stil med fastigheten från 30-talet.
Bostaden disponeras enligt nedan:
Välkomnande hall med gott om utrymme för ytterkläder och skor. Längre in i hallen finns en inbyggd garderob med fina speglad dörr. Målade väggar samt fiskbensparkett på golvet.
Rymligt kök med matplats intill balkongen. Ljusgrå skåpsluckor, bra arbetsytor och mycket förvaringsutrymmen. Fullt utrustat med spis, ugn, diskmaskin, kyl/frys och ett vacker serveringsskåp i original. Mycket snyggt och modernt golv i microsement och kaklad vägg från diskbänk upp till tak.
Balkong med utgång från både kök och sovrum. Stor balkong i rakt i söderläge på ostört och insynsskyddat läge.
Vardagsrum med fina ytor att inreda med både stor matplats och soffgrupp. Stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp. Ståtlig öppen spis pryder det ena hörnet. Inbyggd garderob med originaldörrar. Målade väggar samt fiskbensparkett på golvet.
Ljust och fräscht badrum med kaklade väggar i vitt och microsement på med golvvärme. Utrustat med handfat med komod, dusch med glasväggar, toalett och tvättmaskin.
Välkommen till ett stilsäkert hem alldeles i gränslandet mellan Vasastan, Östermalm och city.FöreningBrf Tegnérgatan 19 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 2002, föreningen äger marken. Idag består föreningen av 32 bostadsrätter samt 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen har en stabil ekonomi och en fastighet i mycket gott skick.
Det finns inga planer på att ändra avgifterna.
För mer information se föreningens hemsida: www.tegnergatan19.seFastighetFin fastighet i gott skick och föreningen äger marken. Huset är byggt i klassisk funkisstil och föreningen har tagit väl hand som fina fastighet. Gemensam innergård med utemöbler och cykelställl. Det finns även ett cykelrum i källaren samt barnvagnsrum och soprum på entréplan. Föreningens gemensamma tvättstuga är belägen i källaren.
Inga stora renovering finns planerade.
Ett urval av utförda renoveringar:
2018 - OVK
2017 - stamspolning, målning fönster och balkongdörrar
2016 - renovering av hiss
2014 - säkerhetsdörrar
2013 - ommålning av taket
2012 - tätning av gård
2010 - fasadrenovering, tvättstuga
2005 - vind om gjord till två lägenheter
2004 - stambyte, elstigarLäs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.